Социологът Добромир Живков: Има някаква политическа игра между ГЕРБ, ДПС и ИТН

  • 24 юни 2024 17:52

  • 3017
  • 5
Социологът Добромир Живков: Има някаква политическа игра между ГЕРБ, ДПС и ИТН
© Кадър: БТВ

Имаме опит вече с подобни формати. Правителство на малцинството изглежда най-реалистично към момента. Вероятно има и някаква политическа игра между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с и Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен (ИТН), която ние не виждаме. Явно г-н Борисов не иска да влиза в открита коалиция с ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с. Така, че това изглежда най-възможният вариант. Това заяви социологът от „Маркет линкс“ Добромир Живков в предаването „Лице в лице“ по БТВ.

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 897

„Вероятно отново ще станем свидетели на това да се случи разцеплението на една парламентарна група и това да послужи за формиране на кабинет“, посочи той по повод информацията, че парламентарната група на партия „Величие“ се разпада.

„Защо стигаме до това да се работи с подобни политически инструменти? Явно политиката е сведена до едно търгашество“, отбеляза Живков.

Дарин Георгиев: Не може да се говори за разцепление в ПГ на "Величие"

„Купуването на гласове е фрапантно. Очевидно има стимул в някои секции. Когато се направи подробния анализ с оценка на риска, очевидно имаше купуване на гласове със сериозен мащаб. Съществуват много на брой секции с висока степен на риск за купуване на гласове“, посочи социологът.

Според него е имало „затваряне на очите“ от страна на ръководители в МВР.

„Масовото купуване на гласове не беше възпрепятствано. Феноменът е сериозен. Излязоха колеги и не само социолози, има оцветени секции по моделите за оценка на риска. Имаме порочно купуване на гласове, а вторият феномен – купуване на депутати в Народното събрание“, обясни Добромир Живков.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
3017 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Аман Чернев

2024.06.24 | 20:24

5
Щом Борисов е премиер, логично е Брендо да е президент. България президентска република. Слава Брендо.
учиндолски простак

2024.06.24 | 19:41

4
..............Социологът Добромир Живков: Има някаква политическа игра между ГЕРБ, ДПС и ИТН.............ха, ха, ха - има, има - Учиндолския простак поиска всички ресурсни министерства т.е. всички при на страната, да не приемаме еврото и да не помагаме на Украйна. За това Борисов му тегли една майна и го отряза.

2024.06.24 | 19:35

3
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:----> shorter.me/keto

2024.06.24 | 18:20

2
ВЕЛИЧИЕ Е ЕДИНСТВЕНОТО СПАСЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ.
БЪЛГАРСКИТЕ ГОВ НА САМО СЛУШКАТ

2024.06.24 | 17:57

1
ПРЕКАЛЕНО ТЪПИ И ПРИМИТИВНИ ЖИВОТНИ СТЕ ЗА КАКВАТО И ДА Е ИГРА

Добави коментар

Водещи новини