Георги Георгиев: Васил Терзиев "нямал време" да маркира паркоместата за инвалиди? Потресаващо!

Булфото (архив)
share

 Васил Терзиев "нямал време" да маркира паркоместата за инвалиди, това написа във фейсбук кандидатът за народен представител от ГЕРБ-СДС Георги Георгиев. 

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

“Васил Терзиев нямал време да маркира паркоместа за хората с увреждания на бул. „Патриарх Евтимий“ и „Витоша“, това съобщиха от Столична община. Стана ясно, че с новата организация на движение в центъра общината е заличила и 30 инвалидни паркоместа.

Потресаващо е, че са премахнати и паркоместата за хора с увреждания пред Първа градска болница. Всякакви оправдания тук са нелепи.

Отделен е въпросът за паркоместа за хора с инвалидни колички, които живеят на тези улици. Техните места също ги няма. Големият проблем е, че не могат и да ги върнат.

Хора с увреждания твърдят, че инвалидните им паркоместа са били заличени

Съгласно наредбата за организация на движението общината е длъжна да осигури едно паркомясто до жилището на гражданин с увреждания. Сега това вече е напълно невъзможно.

Настоявам веднага Терзиев да покаже „законния“ си проект и да видим колко места за хора с увреждания са предвидени в него. Има ли ги поне на хартия, намалени ли са или изобщо са изчезнали?

И докато хора в инвалидни колички обясняват за изчезналите паркоместа на бул. „Патриарх Евтимий“, бул. „Витоша“ и ул. „Фр. Нансен“, Терзиев пуска снимка как работници плевят тревички.

Нагледен пример за приоритетите на „Промяната“ и неспособността им да управляват и носят отговорност."

Всичко по темата:
Изборите 2 в 1 901

Водещи новини

Още новини