Пепи Димитрова: Борисов се държи като сърдито дете, но болката му е основателна

Нова тв
share

Бойко Борисов се държи като сърдито дете. Болката на Борисов е основателна обаче - победата на ПП във Варна е изненада, но Борисов трябва да се сърди на своя кмет Иван Портних. Това заяви Пепи Димитрова, пиар експерт, в ефира на Нова.

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Кристиян Шкварек е на мнение: "Няма такова изчегъртване на ГЕРБ от местната власт. Обаче "Продължаваме промяната"-"Демократична България" направиха пробив – взеха София, Варна и други градове."

Социологът Кольо Колев е категоричен: "В тази игра на градове губим цялостната картина. Според мен резултатите са жълт картон за управляващата политическа сила ПП-ДБ. Следва преформулиране на сглобката."

Борисов от Пловдив с коментар за балотажа в страната, видя нова "сглобка" между ПП-ДБ и "Възраждане"

Велизар Шаламанов пък смята: "Политическите лидери трябва да могат да обяснят защо беше толкова ниска избирателната активност в София. Определено герб губи позиции в страната, БСП вдига присъствието си в местната власт. Това правителство ще работи много по-трудно оттук нататък."

"Отдавна се задаваше момент на някакъв катарзис - че ще се предоговаря тази сглобка, която е в управлениетов момента. Въпросът на тези избори беше до каква степен ще предразположат едната и другата страна. Тоест в тези преговори кой от каква позиция ще влезе", подчерта Шкварек. 

Всичко по темата:
Местни избори 2023 1150

Водещи новини

Още новини