Кирил Петков: Спасител няма, всички трябва да си свършим работата

Булфото (архив)
share

В тази кампания имаме различно съобщение от всички политически кампании, които са се водили през последните 30 г., то се концентрира в изречението "Няма спасител".

Това каза днес във Варна съпредседателят на "Продължаваме промяната" Кирил Петков, който заедно с кандидати за депутати от коалицията "Продължаваме промяната - Демократична България" се срещна с избиратели, предаде БТА. Той допълни, че е дошло време всички да си свършим работата. 

Кирил Петков в Шумен: Всички осъзнават, че трябва заедно да си запретнем ръкавите и да не чакаме спасител

Петков каза, че в програмата на коалицията са политики, които бяха залегнали в декларацията на кандидата им за премиер в предишното НС. Според него страната трябва да си оправи земеделието. Друга важна стъпка е "България на една скорост", защото регионите в страната изостават от София. 

Сред важните приоритети са еврозоната, приемането на страната в Шенген, здравеопазването и образованието. Трябва да се направи така, че младите лекари и сестри да остават в България, а докато образованието се финансира на брой ученици, няма как да стане по-добре, коментира Петков.

Водещи новини

Още новини