Ненков: Няма ли компромис между партиите, ще се озовем в същата ситуация

Нова Нюз
share

България се намира в трудна ситуация. Или си даваме сметка за това, или продължаваме по старому. Слушам за червени линии и не съм оптимист за това, какво ще стане след 14 ноември. Няма ли компромис помежду ни, не се ли разберем, не съм оптимист, че след няколко месеца няма да се окажем в подобна ситуация. Това каза кандидатът за депутат от ГЕРБ Александър Ненков  впредаването "Офанзива" по Нова Нюз.

Според него партията е в изкуствена изолация. От ГЕРБ възнамеряват да преговарят с всяка партия и ще проявят разбиране и диалогичност към всички.

Ако ще си играем на една и съща игра, каквато играехме през последните месеци, то нищо хубаво не ни чака. Нека хората да подредят политическите партии, тогава ще преценим кои са естествените съюзници на ГЕРБ, за да създадем правителство с хоризонт, каза той.

Според него няма смисъл да се стига до импийчмънт на президента Румен Радев заради казуса с гражданството на Кирил Петков. Ненков е на мнение, че той се е провалил в двата основни приоритета на държавния глава – да брани Конституцията и да обединява народа.

Сачева: Ако съставим кабинет, ще възстановим веднага работата по големите инфраструктурни проекти като АМ „Хемус"

Водещи новини

Още новини