МГЕРБ: Кандидат-президентът Радев за пореден път злоупотребява със служебното си положение

  • 28 октомври 2021 14:13

  • 811
  • 7
МГЕРБ: Кандидат-президентът Радев за пореден път злоупотребява със служебното си положение
© Булфото (архив)

Кандидат – президентът Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на за пореден път злоупотребява със служебното си положение по време на предизборна кампания като използва позицията си, за да упражнява натиск върху университети да участват в изборите.

Подобен ход в Медицинския университет – Пловдив е разбираем, защото ректорът му проф. д-р Мариана Мурджева е член на Инициативния комитет на Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на и вероятно за нея не е проблем да накара преподаватели и студенти да участват в подобен ПР ход.

Днес Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на присъства на предизборно събитие, маскирано като отбелязване на Деня на народните будителите пет дни преди празника. Студентите, които иначе са в онлайн обучение, вероятно призовани доброзорно, бяха строени и изправени на крака под звуците на българския химн да посрещат кандидат за президент, който по нищо не се различава от своите опоненти и също като тях следва да спазва правилата и законите на страната.

След сигнала на здравния министър до прокуратурата: ГЕРБ отговориха на Кацаров

Кандидат – президентът Радев не може да използва държавния химн в кампанията си, не бива да предизвиква струпвания на много хора на едно място, а ако има събирания, всички трябва да са със зелен сертификат и с маски, както и да стоят на задължително отстояние на закрито.

Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на не веднъж е демонстрирал снизхождение към законите - той дори назначи в противоречие с Конституцията свой министър. Публично е демонстрирал и съмненията си, че има пандемия. Нещо повече - до този момент той не е намерил за нужно да призове хората да се ваксинират.

Радев: Има напрежение след зеления сертификат, но другата алтернатива е затваряне

Държавните органи, командвани от служебното правителство на кандидат – президента Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на, педантично извършват проверки на бизнеси и изискват наличие на сертификат и маски за всички редови граждани – работещи и потребители.

Призоваваме контролните органи в лицето на РЗИ да се намесят и в този случай, да не пренебрегват закона и да извършат проверка и наложат глоба както на организаторите, така и на кандидата за президент, който за пореден път се е самопоставил над Конституцията, над законите и над правилата за опазване на общественото здраве по време на пандемия.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
811 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
Умник Гюро

2021.10.28 | 17:57

7
Няма изолиран ковид вирус по света, ваксините съдържат шипен протеин и убиват, докторите в болниците лекуват с отровното лекарство Рендесивир, умрелите от всякакви болести се обявяват за ковид-умрели без аутопсия, болниците по света са пълни с двойно и тройно ваксинирани болни. А предателите от правителството затварят в гета здравите хора, които имат природен имунитет и не им пука за лъжата ковид.

2021.10.28 | 16:26

6
Доц. Киселова работи като преподавател по конституционен и парламентарен контрол във Факултета по право на СУ.ГЕРБ не сезираха КС за актовете на Петков.Те са валидни.Книгата на Петър Илиев от 2015 г. има съдържание от 80 страници преписан текст от докторската ми дисертация от 2008 г.После стана книга за студентите по право.Няма да съдя Илиев за плагиатство, но такива корумпирани хора и измамници нямат място в политиката. Илиев знае, че Закона за придобиване на научни степени е променен след 2008 г. и ще бъде уволнен от ректора на СУ. Предложен е за премиер от правителството на ИТН. Корумпираните преподаватели в университетите корумпират и студентите.Плащат им за високи оценки и за фалшиви дипломи. Има други като него уволнения доц.Стойчо Стойчев.Познаваме Герджиков като ректор и на Съвета на ректорите.Сега е кандидат от ГЕРБ за президент срещу Радев държавния глава и президент и ще бъде преизбран.Герджиков знае, че не става за политик и няма да бъде избран.Иска да стане президент.

2021.10.28 | 16:25

5
Борисов плаща мощно навсякаде,да се разбиват честните и можещи политици.Неможе да спре промяната.
Просто човек

2021.10.28 | 14:38

2
МГроБ как да се разбира? Моми ГроБ?!

2021.10.28 | 16:21

4
да се разбира като ПРОСТ ЧОВЕК.
e mi ти

2021.10.28 | 15:20

3
си просто тъпанар
пътника свиден

2021.10.28 | 14:27

1
бай ставри го чака

Добави коментар

Водещи новини