Нинова влезе в договорка с ГЕРБ и ДПС за общо правителство?

  • 29 октомври 2021 14:32

  • 17579
  • 72
Нинова влезе в договорка с ГЕРБ и ДПС за общо правителство?
© Булфото (архив)

Novini.bg попадна на интересна статив във в-к Уикенд относно плановете на лидера на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за след изборите. Публикуваме материала без редакторска намеса.

Коалиция на системните партии вече се оформя между централите им за следизборни действия, а енергийната и ковид кризата все повече доближават лидерите им до темата за т.нар "правителство на националното съгласие".

Общият знаменател за бъдещия съюз на привидно непонасящите се политически играчи мастодонти ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в, БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с пък се явявал самият президент Румен РадевРумен РадевРумен Георгиев Радев е български военен, генерал-майор от резерва. Бивш командир на.  Срещу действията на служебния му кабинет и по отношение на коронакризата и заради неспиращия галоп на цените на електроенергията в един глас се обявяват и тримата председатели на ръководствата им. Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за и Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, громят решенията на правителството "Янев" и диктовките от "Дондуков" 2 от сутрин до вечер.

Според източниците на "Уикенд" преговори между БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с вече са започнали, макар и обвити в пълна тайна, за да не бъде ядосан електоратът на Столетницата, твърдо застанал зад фигурата на държавния глава.

Нинова е разпоредила засега отделни нейни лоялни заместници и членове на Изпълнителното бюро да държат контакта с централата на "Стамболийски" 45, докато не се стигне до официалното изработване на план и обявяването на работна група за предстоящите совалки.

С ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в ситуацията била сходна, като там Нинова държала да ползва тежките си оръдия в лицето на Калоян Методиев, Александър Симов и Кристиан ВигенинКристиан ВигенинКристиан Вигенин е роден на 12 юни 1975 г. в гр. София. През 1993 г. завършва 91-ва Немска езикова гимназия,. Някои дори са убедени, че между левицата и партията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г имало неформален пакт за ненападение по време на изборите с оглед на бъдеща коалиция след вота на 14 ноември.

Не е ясно как ще бъде постигнато съглашателство между ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в и ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с, но е факт, че позицията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г се доближава до упреците, които Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, отправя спрямо главнокомандващия през последните 2 месеца, а предложенията и на двете формации за излизане от кризата все повече се доближават по смисъл.

Последвайте канала на

Novini.bg
17579 72

Свързани новини

Коментари 72

Добави коментар
ПУТИН

2021.11.06 | 14:09

72
ЗА ХОРАТА ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЪОБЩЕ НЯМА СПАСЕНИЕ...НАДЕЖДАТА,ЧЕ КАТО УМРАТ БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕ... КРЕМЪЛСКИТЕ ТАНИБАЛИ С "К" ПОСТАВЯТ ТЕХНИТЕ ИЗЧАДИЯ И ТЕ Ѝ СЛУЖАТ ВЯРНО КАКТО СЪВРЕМЕННИ БАНДИТОПАРТИЗАНИ. КПСС БКП СЛУЖБА ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ=ЖИВО РОБСТВО...КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ЗАРОБИ-ЛЕВСКИ.
ПУТИН

2021.11.06 | 14:08

71
ЗА ХОРАТА ОТ РУСКАТА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЪОБЩЕ НЯМА СПАСЕНИЕ...НАДЕЖДАТА,ЧЕ КАТО УМРАТ БАНДИТОПАРТИЗАНИТЕ... КРЕМЪЛСКИТЕ ТАНИБАЛИ С "К" ПОСТАВЯТ ТЕХНИТЕ ИЗЧАДИЯ И ТЕ Ѝ СЛУЖАТ ВЯРНО КАКТО СЪВРЕМЕННИ БАНДИТОПАРТИЗАНИ. КПСС БКП СЛУЖБА ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ=ЖИВО РОБСТВО...КОЙТО НИ ОСВОБОДИ,ТОЙ ЩЕ НИ ЗАРОБИ-ЛЕВСКИ.
ПУТИН

2021.11.06 | 13:27

70
БЕЗКРАЙНО ТЪПИТЕ ЗАДУНАЙСКИ ФЕЙАЛНИ ЧЕРВЕЙ СИ ГИ КАШКА КРЕМЪЛ ПО ЕДИН И СЪЩИ СЦЕНАРИЙ... ПРЕДИ СЪЩИТЕ НА ВИД БАНДИТОПАРТИЗАНСКИ ИЗЧАДИЯ С АНГЛИЙСКИ МОРАФЕТИ ГИ ЛАШКАХА...ПЛЕВЕНСКИЯТ ИКОМУНИСТ,ЧЕТЯЛ ЛЕКЦИЙ В САЩ...РУМЕН ТА ЧЕРВЕН...НА МИТИ ТАНГОТО СИН...СИНЪТ МУ И ТОЙ-РУСКИ БЪЛВОЧ...ТОЯ ПЛЕВЕН...РУМЕН БЪЛВОЧ,РУМЕН ПИКОЧ И ЕДИН ЗЕЛЕНОГОРЕЦ ДА Ѝ СЕ КЛАНЯ...РУСКА СЛУЖБА...'ДЕ СА ШПИЦКОМАНДАДЖИЙТЕ,БРАННИЦИТЕ...КЬОРАВ БЪЛГАРИН НЕ ОСТАНА СЛЕД ТОЛКОЗ РУСКИ ОВОБОЖДЕНИЯ...ОНОЖДЕНИЯ...МИТИ ТАНГОТО...ПРЕЗ КАЙЛЪКА ЗА ГАРАТА...НО ЕВАЛЛА,ЧЕ СРИНАХА АЛКОХОЛЬОША!!!...
Руски Роб

2021.11.06 | 12:38

69
ВИЕ КОМУНЕТАТА ОБИЧАТЕ ДА ВИ Е УДОБНО... "НЕУДОБНИТЕ"ГИ ИЗЯДОХА СВИНЕТЕ НА ПРАВЕШКИЯ ШМЕКЕР ОЩЕ В БЕЛЕНЕ,СЕГА ВИЕ-СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ,ГРУХТИТЕ ПОД ДИКТОВКАТА НА ПУТИНАТА МУТРАФОНОВА,КОЯТО ВИ ИЗТРОПА МОЩНО...
РУСКИ РОБ

2021.11.06 | 11:25

68
ПРЕДИ ГОДИНИ В БЕЛЕНЕ ОГОЯВАХА СВИНЕТЕ НА ПРАВЕШКИЯ МАНГАЛ С ТРУПОВЕТЕ НА АНТИКОМУНИСТИТЕ,СЕГА СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ,КОИТО МУТРАФОНОВА НАЗНАЧИ-ЖИВИ НИ ЯДАТ.МУТРАФОНОВА-СВИНЕТЕ НА ГЕРГОВ-В ПРЕЗРЯНАТА ОТ ЧОВЕЧЕСТВОТО ЛАЙНЯНА РУСКА ТЕРИТОРИЯ ОКОЛО БАЛКАНА ВЕГЕТИРАТ ФЕКАЛНИ ЧЕРВЕЙ СЪС СКОТСКО РУСКО САМОСЪЗНАНИЕ И БЕЗ КАПКА БЪЛГАРСКО В РУСКАТА СМРАД...
Народът знае че борбата с мафията е жестока

2021.11.06 | 10:51

67
Държавата от няколко месеца се опитва да се изправи на крака след 12 годишният грабеж от страна на ББ бандата и обръча му от фирми. Герджиков е кандидата на олигархичната бизнес мафия на ББ и Доган.
Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

2021.10.30 | 12:59

66
░░░По закона за администрацията чл.14, ал. 4, престъпникът-канибал-българоубиец Бойко Методиев Борисов, не е имал право да бъде министър-председател, защото, както всички знаем е бил осъждан и е лежал в чешки затвор. Бил е осъден на десет години лишаване от свобода, заради участието му в ОПГ за кражба на коли, трафик на наркотици и трафик на женска плът. ░░░Борисов излежава осем месеца в затвора в Панкрац, след което СИК плаща огромна сума на адвоката Петер Дошек за да измъкне Борисов от чешкият затвор. ░░░Така вероятно кешово мотивиран, чешкият съд се съгласява да изпрати Борисов в България, където да доизлежи присъдата си. ░░░Естествено в България случая моментално се потулва от държавата-мафия, а Борисов вместо в затвора, започва да гради кариера във властта. ░░░Поради тази причина престъпника Бойко Методиев Борисов е нямал право нито да бъде кмет, нито да придобие високия военен чин генерал, даден му от татарския циганин, мафиоза-феодал, Ахмет Доган, нито да бъде министър-председател на България. ░░░Очевадно е, че за световното жидо-хазарско закулисие, което назначава управниците на България, законите нямат значение. За тях е важно управниците да играят по тяхната свирка, да осигуряват безпрепятствения трафик на наркотиците през България, да осигуряват секс-робини и донори за господарите си, да редуцират българският народ с всякакви методи и политики, и да изпълняват техните заповеди безприкословно. ░░░Затова с никакви избори 77 годишното милиционерско статукво неможе да бъде променено. ░░░Болшевишко-милиционерска диктатура се сваля единствено и само с оръжие в ръка! Всичко друго е ташак!
¸¸¸.Борислава Йовчева.¸¸¸

2021.10.30 | 12:58

65
...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на циганина Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
Ванина Колева

2021.10.30 | 12:57

64
.¸¸¸.††††††.¸¸¸.Боко-българоубиецо ГНУСЕН, гад-болшевишка, камбаната отдавна бие за теб и българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸
☠️Църква Свидетели на Путин☠️

2021.10.30 | 12:56

63
Канибала-Болшевик Боко-Българоубиеца, Безродника Румен-Продайбългаров, Циганина-Костов и Доган-Сопола, помака-българомразец Сюлейман Паси-Юдейски и жида Сергей-Съселов-Херсонски, въведоха официално КОВИД-БОЛШЕВИЗМА в цигано-кремълско-козяшката Губерния-Милиционеро-Концлагеристан-БГ! Камбаната отдавна бие за вас, българоубийците от милиционерското котило на АБПФК, ДС, ЦК на БКП и ЦК на ДКМС – У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, У-БИЙ-ЦИ, УУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ! ТРИЖДИ АНАТЕМА! .¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

Добави коментар

Водещи новини