Антоанета Цонева: България може повече

share

„България може много повече“, заяви пред Нова телевизия Антоанета Цонева, водач на листата на “Демократична България” в Пазарджик.

„От 2009 година икономическото развитие на България се забавя и затова предлагаме да изкореним корупцията и младите хора наистина да могат да се развиват у нас“, добави тя.

Демократична България обяви водачите на листите си

Цонева участва в политически дебат в студиото на „Здравей, България“ заедно с Даниел Митов от ГЕРБ, Минчо Христов от БСП и Александър Сиди от ":Българските патриоти".

Кадър: Нова телевизия

Антоанета Цонева категорично заяви, че ДБ с ДПС са опоненти и напомни това, което е направено на "Росенец".

Шестима служители на НСО са санкционирани дисциплинарно заради инцидента на "Росенец"

Тя се обърна към ГЕРБ и заяви, че ДБ няма да позволи да се превърне в токсична партия, каквато е тази на бившите управляващи.

Антоанета Цонева заяви също така, че ДБ не търси подкрепа от ДПС, БСП и ГЕРБ.

Кадър: Нова телевизия

Кой ще бъде премиер на България не зависи само от „Има такъв народ“, добави кандидатът за депутатът от ДБ.

„Готови сме за диалог с политическите сили на промяната“, каза категорично отново Цонева.

"На 11 юли свободните български граждани могат да гласуват за свобода, законност и модернизация", заяви Антоанета Цонева в ефира на Нова телевизия и поясни, че фокусът на програмата на ДБ са децата и образованието. 

„Обещанията трябва да бъдат реални и изпълними. Инфраструктурата на България бе приоритет за нас. Без нея няма как икономиката да върви напред. В следващ мандат ние ще заложим на – дигитална и модерна икономика, премахване на административни пречки и 2000лв. средна заплата”, каза от своя страна Даниел Митов от ГЕРБ. „Смисълът на политиката е да прави закони, които да са полезни за хората", добави Минчо Христов от БСП. А Александър Сиди допълни, че "Българските патриоти"  са доказали единствено, че те само могат да защитят интереса на хората.

Водещи новини

Още новини