Антоанета Цонева: На тези избори гласуваме за модернизация срещу корупцията

  • 09 юли 2021 14:26

  • 890
  • 3
Антоанета Цонева: На тези избори гласуваме за модернизация срещу корупцията
©

“Приоритетите ни не са се променили и на тези избори гласуваме за модернизация срещу корупцията. По този начин ще постигнем мнозинство, което ще излъчи кабинет и ще я ликвидира”, заяви Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в от „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ в интервю за “Телемедиа”.

По думите й пазарджишкият регион е готов за промяна и най-важното в кампанията е постигнато. Добави, че религията и етноса на хората от региона нямат никакво значение, защото всеки гражданин има право на информиран избор.

“Стигнахме до всяка точка в избирателния район, видяхме се с хората и чухме техните проблеми, за да им предложим своите идеи. Много важна роля имаха нашите доброволци и хора от листите на брандирания кемпер, благодарение на които кампанията стана изключително мобилна”,  добави Цонева, която е водач на листата на „Демократична БългарияДемократична България"Демократична България" e центристко-дясно политическо обединение, съставено от“ в Пазарджик. Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в определени предизборната кампания на ГЕРБ като внушаваща заплаха.

“Бившият премиер заедно с кмета на Пазарджик плашат хората, че проектът за околовръстния път няма да бъде осъществен. Аз лично поемам ангажимент този проект да бъде реализиран по добър и конкурентен начин”, каза тя. Допълни, че “Демократична България” има решение за този регион, основано на привличането на ударни инвестиции, качествени работни места и добри доходи. Подчерта, че това може да се случи, само ако мрежите на Борисов и Доган бъдат изчистени и тези връзки бъдат прекъснати.

Антоанета Цонева от ДБ: Амбицирани сме да осигурим много по-добри възможности за българските предприятия

По отношение на изборите тя смята, че има всички предпоставки те да са честни. Отбеляза и мащабната инициатива „Ти броиш“, чрез която много хора са получили възможността да наблюдават изборния процес.

“Страната ни има нужда от ново управление и ние ще го имаме. “Демократична България” ще бъде ключов фактор да осъществи дневния ред, при който България да се модернизира, да се изчисти от корупцията и икономиката да започне да се възстановява”, заяви Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в. Тя призова хората да се обадят и на своите приятели и близки в чужбина, за да реализират промяната, чието време е настъпило.

По-рано съпредседателят на “Демократична България” Христо Иванов призова хората да гласуват за Антоанета ЦоневаАнтоанета ЦоневаАнтоанета Цонева е български експерт по изборен процес и гражданско участие в, защото тя е острието, което ще се бори за правата и интересите им.

“В пазарджишкия регион отровната коалиция между ГЕРБ и ДПС беше най-видима и най-много натискаше хората. Сега Антоанета се изправи срещу тях. Тя може да представлява вашето желание за промяна, както и да реализира потенциала на Пазарджик”, каза той.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
890 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Нищоправец

2021.07.09 | 15:52

3
ПО КОРУМПИРАН ТИП ОТ ВАШИТЕ ШАМАНИ-ТУМБАЦИ НЯМА. ДОЛНИ ЧЕРВЕНИ УРОДИ И ОТРОЧЕТА
АЗИ ТАЗИ СУТРИН СРАХ

2021.07.09 | 15:05

2
КАНЯ ТАЯ БРАНТИЯ ДА ПЛЮСКА
баси

2021.07.09 | 14:39

1
Тъпата усмивка. Поздрави от Маджо

Добави коментар

Водещи новини