Министър Красен Кралев пое ангажимент да подкрепи три обекта от спортната инфраструктура на Плевен

Булфото (архив)
share

Министър Красен Кралев пое ангажимент да подкрепи три обекта от спортната инфраструктура на Плевен. Поел съм ангажимент и започваме да ги правим - закритата зала по лека атлетика, залата за бокс на Детелин Далаклиев и отопление и климатизация на зала "Спартак". Това заяви министър Кралев пред репортер на БТА в Плевен.

Министърът на младежта и спорта днес посети Плевен, запозна се лично със състоянието със спортната база и се срещна със спортни деятели.

Спортната инфраструктура в страната на много места не е подновявана, дълги години не е правено нищо, коментира министър Кралев. Виждаме, че от първото правителство на г-н Борисов се направиха много инвестиции навсякъде - не само големи зали, опитваме да възстановяваме зали там, където се тренира, където се коват шампионите, подчерта той.

Министърът каза, че тази вечер ще участва в благотворителна вечер, която е организирана за събиране на средства за възстановяване на залата за лека атлетика. "Там където обществото се организира да помогне, ние веднага отговаряме - поемам ангажимент тези средства, които недостигат да осигурим от министерството.

Водещи новини

Още новини