Красен Кралев и Младен Маринов присъстваха на концерт в подкрепа на деца и семейства на загинали и пострадали служители на МВР

Министърът на младежта и спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във, министърът на вътрешните работи Младен МариновМладен МариновМладен Маринов е роден на 21 ноември 1971 г. в Тетевен. Завършил е "Право'' в УНСС, и кметът на Варна Иван Портних уважиха 10-ия юбилеен благотворителен концерт „С обич за децата, в памет на бащите герои“ във Варна.

Инициативата е в подкрепа на децата и семействата на загинали и пострадали при изпълнение на служебния си дълг полицаи и пожарникари от Областните структури на МВР.

Проявата се организира от Синдикална федерация на служителите в МВР – Варна, която през 2019 чества десет години от своето основаване и е под патронажа на кмета на Варна Иван Портних.

Началото на концерта по традиция бе дадено от Представителния духов оркестър на Военноморските сили на Република България с химна на нашата страна. Тържествената програма продължи до 14,00 ч., като присъстващите се забавляваха с изпълненията на множество певци и танцови формации. По време на събитието жителите и гостите на морската столица имаха възможност да видят демонстрация с полицейска, пожарна техника и помощни средства, както и демонстрации по бойни спортове.

На концерта присъстваха още областният управител на Варна Стоян Пасев, директорът на ОДМВР - Варна Даниел Пашов и директорът на ОДМВР - Добрич Никола Панчев.

Коментари

  1. 2019.06.15 | 17:11

    Абе като знам шофьорчето как се издигна за 5 години от началник на охранителна полиция в СДВРдо министър на вътрешните работи като по закон трябва да има поне по 3 години минимум на дадена длъжност за да израсне.в по горна кво да си говорим подлога на Тиквуна. А кадърните момчета напускат щото немогат да си хранят семействата.

  2. 2019.06.15 | 15:58

    ЦЕЛИЯ ДЕН ,САМО ТОЗИ СИКАДЖИЯ ЛИ ЩЕ ГЛЕДАМЕ? ПРЕДИ НЕ СМЪКВАХТЕ ЦВИНОКИО ПО ЦЯЛ ДЕН ДОКАТО БЕШЕ УДОБЕН. ТАКИВА МАСТИИ ДОЛНИ СТЕ.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Общество

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет