Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Живко Методиев за кмет на кметство Иново

share

Изберете за кмет на село Иново човек, на когото имате доверие. Това е важен избор, защото кметът на селото е най – близо до проблемите на всеки един от вас. Изберете човекът, който ще гледа на вашите проблеми като на свои и ще бъде грижовен стопанин на село Иново. Заедно с моите колеги от листата на ПП ГЕРБ сме тук, за да подкрепим кандидатурата за кмет на Иново на Живко Методиев. Вие го познавате като добър администратор, деен и инициативен човек. Живко познава и трудностите, и възможностите за развитие на Иново. Това каза пред жители на с. Иново кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков.

„Работата на кмета на Иново не е да седи в кабинета си и да чака някой да дойде и да му каже, че има проблем. Кметът трябва да познава всяко кътче на селото, болките и радостите на всеки човек. Но не само това – трябва да знае как да ги решава, да бъде деен и енергичен, да работи с общинския кмет, да изисква от общинските съветници. През този мандат в Иново са влезли 58 хиляди лева. Малки стъпки, но в следващия мандат ще можем продължим с по-висока скорост, защото Общината вече е финансово стабилна. Подкрепете отбора на ГЕРБ с номер 43 в бюлетината”, каза на своите съселяни кандидатът за кмет на с. Иново от ПП ГЕРБ Живко Методиев.

„Като кмет на община Видин Огнян Ценков намираше време за всяко едно от населените места в общината. Сега, в предизборната кампания, останалите кандидати налучкват проблемите на населените места, а в някой от тях стъпват за пръв път от 4 години. По това се различаваме от тях”, каза областният управител Албена Георгиева.

Живко Методиев бе подкрепен и от кандидатите за общински съветници от ПП ГЕРБ Янита Каменова, Анна Маринова, Венци Пасков, Николай Цветков, Ласко Каменов и Мариян Стоянов.

 

Водещи новини

Още новини