Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Нона Марчина за кмет на с. Градец

  • 17 октомври 2019 14:08

  • 257
  • 0
Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Нона Марчина за кмет на с. Градец
© Пресцентър ГЕРБ

Тук сме, за да изразим силната си подкрепа за един от нашите най – млади кандидати – Нона Марчина. Тя пое отговорността да бъде кандидат за кмет на най – голямото село в община Видин - с. Градец и го направи с желанието и ентусиазма, присъщи на младостта. В отбора на ПП ГЕРБ има много млади хора и ние се гордеем с това – те са носителите на нови идеи и нова енергия. Те са бъдещето на Видин и на страната ни. Нона има подкрепата на ПП ГЕРБ, подкрепата на нашия силен и сплотен екип. Убеден съм, че тя ще бъде активен, добър и грижовен кмет, защото е добър и грижовен човек. Това каза пред жители на с. Градец кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков, съобщиха от пресцентъра на партията.

В срещата взеха участие и кандидатите за общински съветници на партията Венци Пасков, Веселка Асенова, Венцислав Боянов, Калин Каменов, Анна Маринова, Янита Каменова и Иван Цолов. Официален гост бе областният управител на Видин Албена Георгиева.

„Много често ме питат какви обещания ще дам, за да се харесам на хората. Отговорът е лесен, защото аз искам за Градец това, което искате вие, което искаме всички ние. Моята програма я пишем ние, заедно. Няма да обещавам неща, които не мога да изпълня. ГЕРБ е отговорната партия, която изпълнява поетите ангажименти. Желанието ми е младите семейства да живеят в едно красиво и подредено село, а възрастните хора да имат достойни старини тук”, каза кандидатът за кмет на село Градец от ПП ГЕРБ Нона Марчина.

Като областен управител, като член на общинското ръководство на ГЕРБ – Видин и най – вече като гражданин, искам да поздравя Нона Марчина за активната и гражданска позиция, за желанието да участва в развитието на с. Градец. Нона е избрала да работи и да отгледа детето си извън големия град, защото знае, че може да променя и да гради. Да обединява хората и да показва на всички, че всяко населено място може да стане по – красиво, благодарение на общите усилия на жителите му”, каза областният управител Албена Георгиева. Тя призова жителите на с. Градец да подкрепят кандидатите на ПП ГЕРБ с номер 43 в бюлетината. „Вървим в правилната посока и трябва да увеличим скоростта. Гласувайте с разум и активно, за да не позволим Видин отново да се върне десетилетия назад”, посочи още Георгиева.

Последвайте канала на

Novini.bg
257 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини