Малина Едрева, председател на ГЕРБ в СОС: Нашата цел е подобрение на живота в София

Канал 3
share

Нашата цел е подобрение на живота в София. Всички виждаме промяната и развитието на София. Преди 12 години заварихме София в криза. Днес се надяваме да не изпуснем темпото. Това заяви в предаването "Беновска пита" по Канал 3 Малина Едрева, председател на ГЕРБ в СОС.

"Недоволството е важен фактор, той показва очакванията на гражданите. Ние трябва да оправдаваме очаквания, следим мнението на хората и къде имаме пропуски. Това не е опасност", каза още тя.

"Ние сме в етап на развитие на града, в който работим за качество на живот", допълни Едрева.

"Днес е време да направим такава администрация, която да е в помощ на хората - дигитален град. Днес младите обучават възрастните на дигитални умения", разкри председателят на ГЕРБ в СОС.

"Всички помним пълните депа с боклук, помним и как не се раждаха деца в столицата. Сега все повече млади хора и идват и избират София за своите семейства", припомни Едрева.

"Много скоро ще чуем програмата на Фандъкова. Решението за дата ще бъде взето много скоро. 30 души имаме към момента в Общинския съвет, сега се борим за 31 души - от тях 1/3 са нови лица", допълни тя.

“Фандъкова не е популист, Манолова е хубаво да не подвежда гражданите в речите си”, завърши Малина Едрева, председател на ГЕРБ в СОС.

Водещи новини

Още новини