Фандъкова: Не нагласям никакви обществени поръчки

Аз лично се притеснявам, че през последните седмици г-жа Манолова говори само за обществени поръчки и се притеснява, че те се правят сега. Обществените поръчки са средството и инструментът да можем да реализираме обектите на града. Аз друг законов начин не зная, ако г-жа Манолова знае друг, нека да го каже. Това заяви в отговор на обвиненията на нейния опонент Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на столичният градоначалник и кандидат за нов мандат Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска относно информацията, че предизборно манипулира обществени поръчки.

,,Очевидно г-жа Манолова не е информирана за условията и сроковете по оперативните програми, защото, ако се съобразяваме с изборите, това означава да лишим града от тази огромна възможност - това са 217 милиона лева, които ние успяхме да защитим по оперативната програма. Има си срокове, трябва да се работи независимо от всякакви избори. И последно да я успокоя отново - всъщност протоколите и приключването на тези поръчки, за които тя говори, ще бъдат със срокове, които ще бъдат по времето на новоизбрания кмет. Така че очевидно тя се интересува изключително много, знае кой ще спечели, знае кой трябва да спечели, аз не зная, аз такава информация нямам. Така че наистина съм притеснена от това, че с подобни приоритети може да се блокира развитието на града и да се загубят и да се загубят европейски средства'', обясни в допълнение Фандъкова.

,,Лобирам за софиянци за това да можем всички да дишаме по-чист въздух. Това са процедури, които отразихме още през лятото и които бяха отразени от всички медии. Това са процедурите за закупуване на електробуси, тролейбуси и трамваи – 82 електробуса, 30 тролейбуса и 25 нови трамвая. Тези процедури са със защитените средства по ОПОС в мярката за по-чист въздух. Какво по-важно от това да можем 100% да подменим автобусите с по-екологични, да можем 100% да подменим тролейбусите, като най-екологичният транспорт е електротранспорта и, разбира се, да продължим подмяната на трамваите, като транспорта, който заедно с метрото прави транспортната свързаност'', подчерта още кметът на София.

Коментари

 1. 2019.09.22 | 17:05

  Феновете на Фандъкова по изказа, по начина на изразяването и по качеството на мисълта ли личи ,че са хора от по-ниско интелигентната част от софийското гражданство.Преди всичко това са представители на хората с махагонов тен на лицето,населяващи квартали като факултето,Филиповци,Захарна фабрика,кв.Хр.Ботев и други екзотични места,чийто основна дейност е свързана с преработката на боклука.Разбира се има и друг тип фенове наречени акули, но те обикновено се спотайват зад друг широк гръб подобен на кит но с мозък на ЦАЦА.Десет години гербаджийско управление на София това вече е кошмар.Време е истинските граждани на София да сложат край на голямата далавера!

 2. 2019.09.21 | 21:01

  През 2009 г. София имаше дълг от 200 милиона долара след идването на власт на Фандъкова вече е 1,5 милиарда долара но няма проблем има кой да плаща

 3. 2019.09.21 | 17:52

  Взимаш ли рушвети от Гайтански всеки месец Данче задето му даде пак боклука. Изтрови ли бездомните кучета за да ти се махнат от главата

 4. 2019.09.21 | 14:11

  Защо се сърдите на Данчето, та то нищо не зависи от нея нито сега, нито преди. Мръкна си нещо под носа за да се каже че говори а не мълчи. Ама това е само да минава времето. Ден да мине друг да дойте докато подпишат договорите техните си фирмички и пуснат набързо плащанията към тях, че изборите идат.

  1. 2019.09.21 | 15:33

   А ти какво искаш, да крещи от злоба като Манолова, Йончева и Нинова ли бе кретен. Фандъкова е възпитана жена а не боклук.

 5. 2019.09.21 | 15:32

  Фандъка - аз не НАГЛАСЯМ - АЗ САМО КРАДА !!!!!

 6. 2019.09.21 | 15:30

  Госпожо Фандъкова, не се принизявайте до нивото на компрометирани личности, като другарката Манолова, да отговаряте на глупавите и подвеждащи общественото мнение въпроси. Имате си работа, работете си и не им обръщайте внимание. Хората виждат всичко. На 27. 10. нещата ще си дойдат на мястото.

 7. 2019.09.21 | 15:12

  препочитаме Мая Манолова пред тая

 8. 2019.09.21 | 14:38

  Лелеее, що е трол-червен-пенясъл тук. Ами, че то всичко какво е направено, можеш да го пипнеш и видиш !

 9. 2019.09.21 | 14:36

  Данче, не се занимавай с тази простакеса.

 10. 2019.09.21 | 14:18

  Фандъкова, нямаш ядрено оръжие за да ми налагаш руска педофилия

  1. 2019.09.21 | 14:21

   ставай и заминавай, че черните кръводарители търсят

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет