Меглена Кунева: ГЕРБ и БСП удобно си подават топката

share

Не искам да се изказвам от името на Конституционния съд по въпроса с евентуалното искане на БСП за касиране на изборите, по-важно е имаше ли възможности за всички участници свободно да гласуват. За съжаление, отговорът е "не".

Това заяви в сутрешния блок на БНТ кандидатът за президент на отминалите избори Меглена Кунева.

Аз няма да касирам изборите, защото нямам партийна група и не бих имала такава възможност.  Нямах застъпниците на партиите, които да следят какво се случва в секциите. Има политическо лицемерие, партиите удобно подават топката помежду си, включително ГЕРБ и БСП. Имаше изборни нарушения и на двете партии, допълни тя.

Искам да кажа на хората, които ме подкрепиха, че съм с тях, ще се върна на местата, които посетих преди изборите, защото поех различни ангажименти да им помогна с каквото мога, посочи Кунева.

В момента страната се управлява от олигархични кръгове, групи по интереси, което аз искам да променя. Ако няма реакция, те ще унищожат всякакви надежди за промяна на статуквото. "Меденият месец на спокойствието" на правителството, осигурен и от медийния комфор, свърши и управляващите все по-трудно ще печелят доверието на хората оттук нататък, каза още Меглена Кунева.

 

Водещи новини

Още новини