Стефан Данаилов: Ще има изненади на изборите

Булфото
share

Кандидатът за вицпрезидент на БСП Стефан Данаилов коментира във Велико Търново, че отличителна характеристика на тази предизборна кампания е, че хората търсят някаква надежда на фона на голямо отчаяние.

На изборния ден очаквам повишена активност и изненади, защото съм убеден, че трябва да се сложи край на това безкултурие и заливащата ни простащина, която се превръща в модел на поведение днес, в 21 в. в България, страна с такава богата история и култура, добави Данаилов.

По неговите думи друга отличителна черта на кампанията е страхът и болката, която носят в себе си хората. Някой трябва да говори за това и този някой е властта и обществото. Затова, ако бъда избран за вицепрезидент няма да стоя в кабинета си, а ще инициирам открити приемни за гражданите в различни градове, каза Стефан Данаилов.

Във Велико Търново кандидатът на социалистите за вицепрезидент заяви подкрепа на кандидата на БСП за кмет на града Николай Илчев и на кандидатите от листата на партията за общински съветници. По-късно Стефан Данаилов участва в предизборна среща със симпатизанти в Горна Оряховица.

Водещи новини

Още новини