Волен Сидеров: ГЕРБ ще похарчат 50 млн. лв. за изборите

share

Обявих първи кандидатурата си, защото съм единственият, който има какво да каже на хората.

Това заяви в предаването на "На 4 очи" на Нова телевизия кандидат-президентът на "Атака" Волен Сидеров.

НАП ровят финансовите ми документи, но бих посъветвал шефът им Красимир Стефанов да порови документите на лицето Илия Илиев - цигански барон и общински съветник от ГЕРБ. Илиев е по-голям ромски бос от Кирил Рашков - НАП да си насочи вниманието там, защото в документите на хората от "Атака" няма нищо интересно. Ако НАП порови в документите на Росен Плевнелиев за фирмите, които е прехвърлил на жена си, ще намери интересни неща. Премиерът Бойко Борисов и вътрешният министър Цветан Цветанов издават заповедите да ни проверяват, защото се притесняват от нас покрай изборите, каза Сидеров.

След 6 години мачкане и изливане на помия по мой адрес, много хора трябва да ми се извинят за "расистките ми изказвания". Сега всеки втори българин е ксенофоб и казва "не на циганската престъпност". Правителството се опита да изкара случая в Катуница криминален. Поисках да се вземат мерки на Консултативния съвет по национална сигурност, но правителството и службите не ми отговориха по никакъв начин. Една седмица чакам премиерът да ме приеме. Той не намери кураж и мъжество да излезе и да види исканията ми след двете години безусловна подкрепа от наша страна, но това си остава за негова сметка, заяви лидерът на "Атака".

Кампанията на ГЕРБ струва 50 милиона, само кампанията на Плевнелиев струва 20 милиона лева. Как ще го харесат хората, когато той никога не е изказвал позициите си. Плевнелиев е креатура на кръга "Капитал", който тласка ГЕРБ към много наклонени плоскости, каза Сидеров.

ЕС отива към разпадане и вече се къса по шевовете. Не знам колко ще просъществува този съюз, който е длъжник на България. Политиците лъжат, че имаме изгода от ЕС. От 2007 досега сме платили над 3 млрд. лв. а сме получили има-няма 1 млрд. Те ни съветват как да интегрираме циганите, а в същото време ги гонят от държавите си. По-добре е да не влизаме в шенгенското пространство, в много европейски държави вече не искат и да чуят за Шенген. В Европа винаги са се отнасяли към българите като към втора категория хора, а ние станахме донор на ЕС. Ако България не се управлява от националистически политици, тя вечно ще бъде ограбвана и няма как да върви напред, каза още Волен Сидеров.

Водещи новини

Още новини