Волен Сидеров: Плевнелиев е прал пари на Киро Японеца

  • 14 октомври 2011 12:29

  • 10141
  • 18
Волен Сидеров: Плевнелиев е прал пари на Киро Японеца
© Булфото

„Атака” започва да събира подписка за оставката на председателя на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 за грубо нарушение на Конституцията.

Това обясни в парламента лидерът на групата на „Атака” в парламента Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Днес в българския парламент се случи нещо безпрецедентно. Цецка Цачева прекъсна изявлението на парламентарната група на "Атака". Това не го правеше дори Пирински в предишния парламент”, аргументира се Сидеров.

В кулоарите на парламента Сидеров обвини кандидата за президент на ГЕРБ Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, че като бизнесмен е прал пари на циганския мафиот Киро Японеца, както и в злоупотреба с „огромни пари" на автомагистрала „Люлин”.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
10141 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
болен

2013.06.18 | 13:55

18
този Волен наистина е много Болен много жалко че още има хора които му вярват((((
xaxa

2013.06.18 | 13:54

17
Я ме светнете !То тия пари как се перат?С пералня ли ?Че да зема и аз да поизпера.А и гледам то това пране е масово.Да земат да го узаконят.
Детим

2011.10.18 | 10:10

10
Ами узаконили са го, има си цял закон за него ;))
случайно прочетох

2013.06.18 | 13:10

16
Тоя само лае!Светльо президент!
ечо

2011.11.13 | 12:24

15
ако е истина-жалко много жалко....само атака-всички останали са нацонални предатели
a

2011.11.13 | 12:24

14
Волен само лае за да дойде и той да краде, не знам как може да му вярвате
асен

2011.11.13 | 12:24

13
Подписки събира,а подписите против него а петицията против него за проблемите пред джамията колко са 8000 що не го разкарат сидеров ,ако с неговите подписки против Цецка успеят ,тогав тези против него що не успяват
ilian

2011.11.13 | 12:23

12
vie tuka vav foruma ste palni ne6tastnici, zaradi takiva idioti kato vas sme na tova polojenie, vie ne ste nikakvi balgari , vie se prodavate na protivnite gerbajii koito za6titavat ciganite i pra6tat policia da bie protestira6ti balgari, jeni i malki deca bivat prebivani ot boi ot policiata, a ciganite ne gi zaka4at. ima6e 127 zadarjani balgari i samo 1 ciganin , tova za men ne e darjava a ko4ina
adelina

2011.11.13 | 12:23

11
А какво ще кажете за това, че от как Герб са на власт ...всички дела за неизплатени възнаграждения се бавят и съда не прави нищо ..., макар че тези дела трябва да са по бързата процедура така наречена чл.310.и знаете ли защо е така понеже Герб се храни с парите на тези хора....Ще попитате как - просто е ...шефовете на фирми вместо да си платят на служителите дължимите суми, заработени с къртовски труд, ги дават за кампанията на Герб..., нестига това ами дори стават членове на въпросната партия, и защо - естествено за да получат политически чадър ...и не стига това ами сплашват хората да не водят дела срещу тя- защото това било борба с властимащите...и пример ще ви дам Става дума за един г-н от листата на Герб в град Дупница...въпростият Ивайло Константинов, собственик на ред Фирми най- голямата между които е Юнион ивкони....същата тази фирма дето преди беше поддръжник на ДПС и чиито автобуси безплатно возеха турските граждани с български паспорти на така наречения изборен туризъм да гласуват за партията, на която симпатизират..... Сега този г-н Константинов вече е член на Герб - поредната фурнаджииска лопата...и Г-н Плевналиев ми твърди че тази партия е от честни хора... Здравейте всички, които имате да получавате пари от фирма Юнион ивкони - която ви мами с години...имам да ви съобщя само едно- стане ли Ивайло Константинов общински съветник сте загазили ....защо, защото не само че няма да си вземете парите, ами и защото тогава властта му ще е още по -голяма ...защото като член на партия ГЕРБ той е от богопомазаните... много ми е интересно тези от ГЕРБ дето се бият в гърдите, че не крадат- как става този номер при положение, че един нередовен платец като Ивайло Константинов е в техните редици...Ей г-н Константинов кога най- после ще си платиш дълговете на хората дето работят за теб за без пари...и може ли да питам аз, г-н Бойко Борисов, защо приема пари от човек като Константинов...не го ли е срам с неизплатените заплати на служителите на ЮНИОН ИВКОНИ да си прави предизборните агитки....срам и позор...А и още нещо г-н Борисов защо така изведнъж от как Константинов е член на вашата партия делата срещу него са замразени и се бавят...или точната дума е се потулват и се влачат, че като спечелите да бъдат анулирани чрез рекет и шантаж.....нали уж доклада на ЕС за съдебната ни система е лъжа и тя функционира много добре ... ЕХ БЪЛГАРИЙО ЗА ТЕБЕ ТЕ УМРЯХА.....АМА ЗАЩО ЛИ СА СЕ ТРЕПАЛИ...НЕ СИ Е ЗАСЛУЖАВАЛО, ПОНЕЖЕ СЕГА НИ УПРАВЛЯВАТ ХОРА, ЗА КОИТО ИДЕАЛИТЕ НА ЛЕВСКИ И БОТЕВ СА ГЛУПАВИ ХИМЕРИ...АМА НЯМА КАК ДА НЕ Е ТАКА- ТУК СТАВА ДУМА ЗА ЕДНИ МНОГО ВАЖНИ ЛОБИТА И КУПИЩА ПАРИ, ДЕТО ТРЯБВА ДА ВЛЕЗАТ В НЕЧИИ ДЖОБ...ЧУДНО В ЧИЙ...........

2011.10.18 | 10:10

9
Доказателства, Сидеров, доказателства! С думи нищо не става и трябваше вече всички да са се научили. Но не би!
за Витков !

2011.10.18 | 10:10

8
Няма нищо лошо в приказките му ,но ако беше политик на място вместо някви безмислени подписки според мен би трябвало да внесе един вот на не доверие за цялостна политика! Да го подкрепя който иска, а той какво прави подкрепя Герберите постоянно ,а по ТВ ги псува! За мен това е истината!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини