Волен Сидеров: "Не" на циганската престъпност

  • 01 октомври 2011 13:32

  • 4072
  • 23
Волен Сидеров: "Не" на циганската престъпност
© Булфото

Лидерът на „Атака” Волен Сидеров говори пред симпатизантите на партията на площада пред БНБ.

Според него, подобни протести като тези през изминалата седмица, в България има за пръв път, включително и протести пред една медия, която не е българска.

Той допълни, че случая в Катуница, колкото и драматичен и разтърсващ да е, е само един от хилядите.

Ние от политическа партия „Атака” сме тук на постоянен протестен митинг, свързан със събитията от последната седмица. Още в програмата си ние сме заявили, че ислямизацията и циганизацията са основните проблеми, които трябва да решим, за да спасим нацията, единството на нацията и единството на държавата".

"Атака" излиза, за да каже своето „не” на циганската престъпност. Днес тези, които през годините наричаха „Атака” ксенофобска партия, а мен ме наричаха расист и фашист, днес тези продажници са притихнали, защото виждат, че народът е съгласен с нас, а не с тях, посочи Сидеров.

Речта му продължава повече от половин час.

Последвайте канала на

4072 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар
Мнение

2011.10.21 | 21:39

23
Какво ви е виновен Волен ? Правителството казва няма проблем с циганите. Е как да няма, погледнете реално на нещата, отворете си очите. Хора в една нормална демократична държава живеят в гета ? Хора в една нормална демократична държава учат децата си да крадат и да просят, не ги пращат в училища или и да ги пращат самите им деца не ходят. Ромите нямат култура, нямат възпитание, те са години назад в развитието си като хора и въпреки това те гласуват и управляващите ги черпят кюфтета и кебапчета срещу гласове на избори. Това не е проблем, така ли да го разбирам ? Значи това за мен е доста голям и належащ проблем. На всички слепи нека си стоят такива. Да, има и проблеми с корупция, има проблеми с мафията в България, но нежеланието да се интегрира на едно малцинство, което се множи с такава скорост, че скоро може и ние да станем малцинството, е това за мен поне е проблем. Аз не съм против циганите, не съм те да стават на сапун, искам да се учат и да станат нормални граждани каквито се опитваме да сме всички ние!

2011.10.10 | 15:31

22
Ех Волене,Волене всички изроди които те ругаят ги е страх от тебе,защото може би наистина казваш истината . Няма пьк и да допуснем да ни управлява и Доган.Нека си плюят и говорят ние ще гласуваме за теб.На който не му изнася тук да се маха.Бьлгария трябва да е на бьлгарите.Тези които се имат за турци те са си бьлгари но някога техните деди са станали НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ КАТО СА ПРИЕЛИ ИСЛЯМА.
kinesiotapebg.eu

2011.10.09 | 22:33

21
Кинезио лентата – революция в света на спортната медицина!Научете как сами да поставите и изрежете кинезио лентата на www.kinesiotapebg.eu

2011.10.09 | 22:33

20
Наври си я в ГЪЗЪ таз лента!!!
SMYRT ZA BOLEN ZIDEROV

2011.10.09 | 22:32

17
BOLENE IZMET TAKAVA..MYRSHA DOLNOPROBNA KUCHKA ..RASIT DOLEN TI LI SI BYLGARINA KOITO SHTE SPASI BYLGARIQ TI LI SI QNAKA VOINIKA...ZASLUSHAVASH DVA HUQ EDIN V USTATA I DR V GAZA..NE SA PRAVI NA HITLER..AMI SI ZAVRI GLAVAT V GAZA CHE SE NQKOI SHTE TI Q ZAVRE..MOLQ SE TOA DEN DA E PO SKORO..
tyensider

2011.10.09 | 22:33

19
Мустафа, моля те скрий се и се моли да не те набарам някъде, че такива хуйове ще ти дам, че чак до Анадола ще си ги носиш!

2011.10.09 | 22:33

18
Смърт за тебе и такива като тебе,нещастник скапан,в България се говори и пише на Български език помак ебан. Не съм привърженик на Волен, ама ако не беше той сега на власт щеше да е Доган и тройната коалиция, мизерник недоклатен!!! Умри в калта заедно с твойте черни събратя!!! Атака или батака
Таня

2011.10.03 | 14:45

4
Волен Сидеров подлежи на проверка от психиатри и невролози
Lord,help us!

2011.10.09 | 22:32

16
"И врагът ти знае,че си болен!" За толкова години,нищо не чух от теб,само лаеш,лаеш и пак лаеш...Нищо друго.
art

2011.10.09 | 22:32

15
dano po burzo ATAKA Da doide na vlast , DANO!!

2011.10.09 | 22:32

14
Природният газ от днес поскъпва с 6,67 % с него всичко останало обаче трепането а цигани е по- важно за промитите мозъци.
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и с

2011.10.09 | 22:31

13
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ
аз

2011.10.09 | 22:26

12
А на мутренската и политическата престъпност? Или тя не ни интересува?
Лицемер

2011.10.09 | 22:26

11
Волен,ти не си човек на истината!Ако беше такъв,щеше да правиш шествия и митинги за всяка неправда в тази държава.Ти си лицемер.Защо не скачаш със същия плам в очите срещу всяко едно зло?!Ти знаеш само едно:"Циганите,че циганите...!"Мястото ти е при Хитлер,Мао,Сталин или Тамерлан!Всички политици са лоши!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини