Не пуснаха Азис в ЦИК

Интернет
share

Певецът е член на инициативния комитет, подкрепящ кандидат-президентската двойка Димитър Куцаров и Камелия Тодорова.

Жребият, изтеглен във вторник от членове на Централната избирателна комисия, отреди независимата кандидат-президентска двойка Димитър Куцаров и Камелия Тодорова да се включат във вота под номер 16 в бюлетината.

"Щастливо число е! Сборът от двете цифри е 7 - божественото число! Символизира всичко добро - фантазия, амбиция, творчество. Олицетворява новото начало и богатството. Точно така сме изградили нашата кампания, това е посланието, което искаме да изпратим до избирателите: бъдете силни, бъдете уверени, вземете живота си в свои ръце. И ще имаме една по-богата България, ще се усмихваме повече един на друг", каза кандидат-президентът минути след тегленето на жребия. 

Преди началото на събитието пък охраната на ЦИК не допусна в сградата поп-фолк звездата Азис, който е член на инициативния комитет, издигнал независимата двойка. Служителите на комисията обясниха решението си с факта, че... бил облечен с тесен клин.



"Ако дрескодът е официални дрехи, тогава защо половината журналисти са по къси панталони?!", запита риторично ексцентричната звезда.

"Възмутително е! Излиза, че Юзеир Юзеиров може да влиза по бельо в сградата на ЦИК, но Азис, който е официално регистриран в инициативния комитет, не може да влезе, защото панталоните му са тесни?! Все пак той е артист, а не политик", каза кандидатът за вицепрезидент  Камелия Тодорова.

Азис обяви официално, че подкрепя номинациите на Куцаров и Тодорова преди два дни в ефира на предаването „На четири очи” по Нова тел

Водещи новини

Още новини