Азис отвръща на удара: Всяка втора хубавица в чужбина е руска проститутка

  • 19 септември 2011 09:26

  • 2699
  • 0
Азис отвръща на удара: Всяка втора хубавица в чужбина е руска проститутка
© Интернет

„Не, не съм обиден, че ме иронизират в руското шоу. Аз мечтая за руския пазар и съм в Топ 30 в Русия. След това шоу клипът „Мразиш” е най-сваляното парче там. Аз съм на първо място, а Майкъл Джексън е на четвърто” – заяви АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. в предаването на Цветанка Ризова „На четири очи” по Нова ТВ.

Реакцията на изпълнителят провокира журналистката, която го попита как приема руското шоу, в което руснак обяснява на 8-годишния си племенник кой е Азис и какво става в клипа му „Мразиш”.
„А аз как да обясня на 4-годишната си дъщеря, докато сме на екскурзия в чужбина, че всяка втора хубава какичка по улицата е руска проститутка?” – запита АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

В предаването АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. сподели нещо за първи път. „Обещавам да завърша образовението си. Искам да видя себе си на чина, грабнат от познанията, които дава преподавателят” – каза Азис, като подчерта, че образованието е единственият начин за интеграция на циганите. Това че споменава „чин” означава, че Васко няма средно образование, а може би и основно. Изпълнителят не разкри пред Цветанка Ризова до кой клас е учил.

АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. подчерта, че се интересува от предстоящите избори и дори заяви подкрепата си за независимия кандидат-президент Димитър Куцаров, чиято подгласничка е джаз певицата и актриса Камелия Тодорова.

Последвайте канала на

2699 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини