Азис ще става ученичка, иска да завърши 8 клас

  • 18 септември 2011 18:43

  • 6223
  • 2
Азис ще става ученичка, иска да завърши 8 клас
©

Ще гласувам, длъжен съм да гласувам. Вълнуват ме президентските избори. Аз съм за независимите, заяви в предаването „На четири очи“ по Нова телевизия АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв.. Ако се наложи да лобирам, то ще бъде за независим кандидат какъвто е Димитър Куцаров. Чалгаджията всъщност е в инициативния комитет на Куцаров. Влизайки в този комитет обещах, че ще завърша своето образование. Нямам почти никакво образование и това ще мотивира младите хора. Идолът на чалгата едва докретал до шести клас, разказват близки до костинбродския славей.

Циганите са ужасно беден народ и всеки може да бъде купен, заяви Кралят на фолка. АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. се появи в студиото със зелени очи и червен пънкарски гребен. Пред потресената Цветанка Ризова той си призна, че е роден в затвора. Майка му Гергина е търкала наровете в Сливенския затвор заради търговия.. Тя не е знаела, че е бременна защото е карала цветна бременност.

Когато е разбрала е искала да ме махне, но баща ми Траян й е казал, че ако направи аборт ще я напусне, разказа кралят на поп фолка. Наследих от майка си – хитростта и красивите ми бедра, а от баща ми най-красивото – музиката. Имам две сестри – Славка, която е по-голяма от 8 г. И е от първия брак на баща ми, а Матилда е на 20 г, но нямаме нищо общо, сподели АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв..

Обяснявам на дъщеря си Рая, че има различни хора, които се раждат с различни мечти, но природата е достатъчно силна, за да обърка нещата. Едно момченце се родило, но имало една жестока тайна, че искало да бъде момиче. Така започва филмът, който АзисАзисВасил Троянов Боянов е роден в Сливен, но израства в Костинброд и в София (кв. Филиповци, кв. е снимал сам за себе си.

Последвайте канала на

Novini.bg
6223 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
ВИЖ И ИЗБЕРИ СВОЯ ЕКиИП 11/12 на WW W.ORIGINALNI.B

2011.09.20 | 11:41

2
ВИЖ И ИЗБЕРИ СВОЯ ЕКиИП 11/12 на WW W.ORIGINALNI.BE !
Hades

2011.09.19 | 20:56

1
Кой го интересува за кой ще гласува този необразован бастун?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини