Огнян Минчев: Предизборната кампания се дави в милиционерска свинщина

Булфото
share

Това е пореден случай на милиционерско-политическо людоедство, заяви в сутрешния блок на бТВ политологът Огнян Минчев по повод скандала с искания от Росен Плевнелиев подкуп.

Целта на този абсурд е името на Плевнелиев 1000 пъти да бъде свързвано с думата "рушвет", макар че той нито е предлагал, нито е взимал подкуп, допълни той.

Георги Кадиев казва: "Росене, кажи си!" - какво да каже? Защо Кадиев не каже как може от години жена му да препродава ток на НЕК, пък на моята жена не дават - сигурно защото Румен Овчаров му е приближен в партията. Не трябва да бъдем занимавани предизборно с талкава кална кампания, а с неща, които реално ще бъдат направени след изборите, категоричен бе политологът.

Милицонерската шайка, която ни занимава с полуистини, равни на лъжи, трябва да бъде изхвърлена от българската политика. По линията на здравия разум не можеш да обвиняваш един човек в неща, в които обвиняват Плевнелиев. Ефектът от подобни скандали ще бъде, че за пореден път една предизборна кампания, платена с парите на българския народ, ще бъде удавена в милиционерската свинщина.

Водещи новини

Още новини