Георги Кадиев: Плевнелиев се крие като мишка

  • 15 септември 2011 08:17

  • 3329
  • 20
Георги Кадиев: Плевнелиев се крие като мишка
© Булфото

Обвинявам и Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска, и Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и председателя на Столичния общински съвет Андрей Иванов.

Това заяви в сутрешния блок на бТВ кандидатът на БСП за кмет на София Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в по повод изявленията на вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, че общински съветници са искали от кандидат-президента на ГЕРБ подкуп от 500 000 евро през 2007 г.

Има и втори случай на искан подкуп през 2008 г. от общински съветници на ГЕРБ и тогава лично Петър Курумбашев е помогнал на бившия регионален министър, допълни той.

Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното лъже по случая и направи Цветанов да изглежда като глупак, заяви кандидат-кметът на БСП по повод вчерашното изявление на Плевнелиев, че подкуп не му е искан.

Вчера кандидат-президентът на ГЕРБ си тръгна, като не даде право да му се задат въпроси. Значи, щом се режат ленти, могат да се задават въпроси, а сега се крие като мишка, посочи Кадиев.

За мен този случай е българският "Уотъргейт", но тогава президентът Никсън си подаде оставката, а сега управляващите бягат от отговорност. Това не е компроматна война, както заяви Цветанов, а е самата истина, категоричен бе кандидат-кметът на ГЕРБ.

Ще кажа утре имената на общинските съветници, ако управляващите не го направят днес и тогава нека да ме съдят за клевета, каза още Георги КадиевГеорги Кадиев Георги Стоянов Кадиев е роден на 28 август 1966 г. в Бургас. Завършил е Немска езикова гимназия в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3329 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и с

2011.10.01 | 17:36

20
---- Прикрепено писмо (до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/") ---- Подател: евгени славков До: mvr@mvr.bg, press@mvr.bg, office@mvr.bg, info@mvr.bg Относно: до мвр,данс,прокуратура и съдебна власт на Р. България и администрациите им. " ИМА И ОЩЕ БАСТУНЧЕТА/въпросителни/" Дата: Събота, 2011, Октомври 1 14:47:38 ЕЕЩ Господа висши офицери от МВР,Господа прокурори и вие съдии на Република България. Защо допускате,полтически сценарии като случаят"Цар Киро" , случаят "Джамията" и др да се превръщат в криминално-етнически конфликти ??? Знаете ли ,че отговорността е задължениъе всекиму ??? Знаете ли как компромиси към "Преход-АБВ" са пагубни за Българският Народ ??? Знаете ли как се поставя живота на политическа карта/етническа/ и на неродените още деца ??? Знаете ли как ние Българите взимаме нож срещу нож,подведени от зли хора поставящи убийствени политически доктрини /сценарий/написани от ИДЕОЛОЗИ и СТРАТЕЗИ в услуга на 100-летницата,управляващи и до днес??? Знаете ли че умишлено се подрежда пазела на 67 годишното ЗЛО наречено преход,като ти изпълнияваш-1,другия изпълниява -2 ,онзи по-друдругия изпълнява-3,и всичките тези ТРИ НЕЩА по отделно абсолютно безобидни,но сглобени по СХЕМИ от типа-АБВ,са повече от ПАГУБНИ.Вижте как службите поставиха под контрол Сидеров,като той дори не разбира че изпълнява част от СХЕМАТа,въпреки своята си правда ??? Не знаете ли,че АКО няма ХРАНИТЕЛНА СРЕДА,тоест КОНФЛИКТИ, няма да съществуват ЦЕНТРОВЕ като ДПС,изпълнявайки ролята на регулатор по време на изборите-"ДА НЕ ИЗПУСНЕМ КОНТРОЛА". Вече забравихте как някога ИСКАХА дасе постави етнически паметник,уж подхвърлено от някакви журналисти внесени от вън,но всъщност това бе едно квадратче от ГОЛЕМИЯ ПАЗЕЛ-АБВ ??? Не знаете ли,че сега вие конкретно от МВР направихте по-голям ПАМЕТНИК на етническата омраза допускайки да се случат тези събития ??? Не можахте ли да не се бе стигнало до тези убийства и разгарянето на КОНФЛИКТА ??? Или не разбирахте ,или,не искахте,или да не се РАЗСЪРДИ Цветанов???? Знаете ли,че като изпълнявате заповеди от вашия министър сте в услуга на погубването на собственият си народ ??? Защото Цветанов направи акробатико-физическият НОМЕР-хем да се изпусне парата на гнева,хем да сме угодни на ПАЗЕЛА,хем да ОСТАНЕ ПАМЕТНИКА НА ОМРАЗАТА между братя,на КОЯТО се поставя ТОЗИ ПАМЕТНИК записан в гнева на хората ??? Не знаете ли че от ВСИЧКО ТОВА губите и вие и вашите близки ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? Не се страхувайте от "СТЪРШЕЛИ " и политическите им крупиета като "ГОЦЕ ХИЛЕНДАРСКИ" и вашиът вътрешен министър,държащи в подчинение чрез компромати и ДОСИЕТА- X,както се опитаха да озаптят "ТРАКТОРА за да не изпусне ЕМИСИИ,защото и тяхното време се изчерпва !!!! И ПРЕДИ ВСИЧКО СЕ БОЙТЕ от ГОСПОДА,за КОЙТО,няма нищо скрито. ОБИЧАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД И НЕ ДОПУСКАЙТЕ ВЕЧЕ "АБВ-123" и други БЪЛГАРОУБИСТВЕНИ ПРОДЪЛЖЕНИЯ .
гого

2011.09.21 | 20:37

19
дърт педал
иво-рз

2011.09.21 | 20:37

18
Този Кадиев като се прави на голям борец против корупцията защо не каже колко комунисти станаха милионери покрай "Софийски имоти".

2011.09.21 | 20:37

17
Тоя политкомисар да каже,защо не е докладвал на прокуратурата преди 4 години?Всички знаели, само че Плевнелиев бил виновен!Браво бе червени мутанти!
ion

2011.09.21 | 20:36

16
kadia da ti go==========
мюфтиев

2011.09.21 | 20:34

15
тоя хитлерист в червено...айдееее

2011.09.19 | 09:45

13
Не знам вие като ги дрънкате тея идиотии... просто не мога да ви разбера. Първо, Кадиев каза, че това го е научил преди броени дни, след като самият Цветанов се изръси. Второ, Плевнелиев се обърнал за помощ към Курумбашев. Защо Курумбашев не е подал сигнал? АМИ ЗАЩО ТОЙ ДА ГО ПОДАВА??? Сигнал се подава или от лицето, на което искат подкуп, или от лицето, на което му предлагат, не от странични хора. Наистина не мога да разбера каква е тая агресивна простащина и неосведоменост, която демонстрирате???

2011.09.19 | 09:45

14
Първо, ти вярваш ли че Кадиев го е научил вчера от Цветанов? Ако вярваш, значи си доста наивен. Второ, да ти кажа ли защо Курумбашев е трябвало да каже. Ами защото момчето с еротичното име е общински съветник. Като такъв, той трябва да сигнализира и да пресича опити за корупция. Та колкото е виновен Плевнелиев (ако е виновен изобщо) толкова е виновен и Курумбашев.
Аркан

2011.09.16 | 08:33

9
Г-н Плевнелиев, г-н Цветанов, г-н Борисов, приличате на "трите маймунки" (не видях, не чух, няма да кажа. Г-н Премиер, обяснение в стила: "Може да знам, може и да не знам, ама защо излъчвате шоуто на Слави или защо Кадиева търгува с ток?!", по - подхожда за кмета на Банкя. И как така една сделка, за която очевидно, че 7 години съществува някаква "формална пречка", то само за един ден, след като ставате кмет, по ваите собствени думи "под заплаха" минава през ОС без никакъв проблем. А пресаташето Ви, нямам думи!
и чул и видял

2011.09.19 | 09:45

12
Ох, как миришеш на... червена роза! Давай, това ще са последните ви напъни да останете на власт, но едва ли вече ще ви се върже за пореден път.Не забравяй, че зад този "суперспециалист Кадиев", надниква доволната физиономия на един друг такъв - Р.Овч., чийто парички си кротуват по сметки, може би нейде в Централна Европа. Нито му е грижа за Плевнелиев,ами само парата му е в главата.

2011.09.16 | 20:10

11
Тъпо другарю Кадиев!Това активно мероприятие сме го гледали вече.
Luka

2011.09.16 | 15:16

10
Г-н Кадиев а вие като сте знаели през всичките тези години къде сте били .................? Май вие се криете, като мишка. Относно тона на вашето интервю ...... нямам думи неподхаждат на един политик или по-скоро на сцената която се изевявате.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини