Волен Сидеров: Атака може да състави следващото правителство

share

Няма да правя никакви коалиции нито с ГЕРБ, нито с БСП. Това заяви в Нова телевизия лидерът на Атака Волен Сидеров. Защо не предположите, че Атака ще бъде водеща сила и тя ще предлага на останалите партии да участват в управлението. Партията може да състави кабинет, който да извади страната от колониалното робство, каза националистът.

Той заподозря, че БСП се опитва да окраде интелектуално Атака, след като социалистите си харесаха слогана „Да върнем България на гражданите“. В потвърждение на думите си лидерът на Атака посочи и надписа на неговата партийна значка, на която пише „Да си върнем България“. Чудя се дали да заведа дело за плагиатство, пошегува се Сидеров.

Заради подкрепата си към ГЕРБ получих удари под кръста, кражби и измами. Конференцията на ГЕРБ беше изключително представление, но защо Борисов обеща работа, работа и работа без да обещае европейски заплати, попита лидерът на националистите. Българите са работливи, но не им се плаща добре, каза Сидеров. Той не се съгласи с иронията на бившия премиер, който коментира идеята на Атака за повишението на заплатите чрез връщането на концесиите за златодобива. България изнася тонове злато и оттам може да дойдат средствата за повишението на заплатите и пенсиите, каза Сидеров.

„ГЕРБ иска да е колониален роб и да се кланя на чужди господари. На конференцията беше поканен Месут Йълмаз, който е доказан турски мафиот. ГЕРБ е туркофилска, колониална партия“, отсече Волен Сидеров. Някой каза на Бойко Борисов да повтори фразата на дегенерата Чърчил, жертва на уискито и пурите, който обеща кръв, пот и сълзи. Няма как досега да съм реализирал точките си от програмата, защото купиха 10 души от групата, а Атака не е имала и портиер в Министерски съвет, каза Сидеров.

Плоският данък трябва да си отидат, защото в Германия, Франция и Великобритания нямат такъв данък. Сега е необходимо икономистите да влязат в час, тъй като неолиберализмът се провали, заключи Сидеров.

Водещи новини

Още новини