Cellular line вече и в България

share

Продуктите на италианската компания Cellular line в специализиран интернет магазин и в над 700 търговски обекта в страната.

Италианската компания Cellulаr line, създадена през 1990 година, производител на аксесоари за мобилни телефони, фото и видео камери, лаптоп, таблети и мултимедия стартира разпространяване на продуктите си на българския пазар. Компанията предлага портфолио от над 1800 продукта, които се разпространяват в над 60 страни по света. У нас продуктите ще се предлагат в над 700 търговски обекта в страната, а цялата гама може да се намери в специализирания интернет магазин.

Официален представител на европейския лидер в производството на аксесоари Cellular line за България е фирма Инфотел 2000 ООД. Освен през специализирания интернет магазин, дистрибуторът стартира предлагане на продуктите си и в партньорските търговски вериги: Техномаркет, Public, Германос, Хенди, Мтел, Виваком, Технополис, супермаркети Фантастико, хипермаркети Carrefour, бензиностанции Лукойл, Шел, както и във всички официални представители на Apple продукти за България.

Първите продукти, предназначени за българския пазар са от високотехнологичната серия протектори Voyager, предпазващи смартфоните и таблетите от вода, пясък, масла, сол, прах и много други вредни влияния. Единствени по рода си засега, те позволяват на потребителите на смарт-устрйства и таблети да не се разделят с технологичните удобства дори и на плажа, в басейна или сред вълните.

Водоустойчивите калъфи осигуряват едновременно сигурна защита и неограничена функционалност на устройствата. Всички техни функции могат да бъдат използвани по обичайния начин, без да се налага изваждането им от калъфите. Предпазните им свойства се гарантират от международния сертификат за водоустойчивост на дълбочина до 20 метра – IRx8.

Водещи новини

Още новини