Остани в България и сбъдни мечтите си

share

Светът днес е изпълнен с безброй възможности за професионално развитие, които могат да бъдат подходящият трамплин към успешна кариера. Всеки от нас мечтае за такава, която да ни носи удовлетворение, да ни вдъхновява и предизвиква ежедневно. За да достигнем този етап обаче, е необходимо да инвестираме време и усилия в нашето личностно израстване - да усъвършенстваме настоящите си умения, да придобием нови знания и да направим смела крачка към избраната професионална сфера.

С програма „Твоето бъдеще в България“ на Фондация „Америка за България“ в партньорство с Пощенска банка

Да си студент е едно невероятно и запомнящо се приключение, а освен безкрайните възможности, които предлага този житейски етап, правилният избор на образователна институция и област на развитие се оказват изключително важни за успеха ни в бъдеще. Разбира се, много по-лесно е да се впуснем в този нов и вълнуващ свят, когато имаме доверен партньор и съмишленик, на когото можем да разчитаме.

Осъществи мечтите си с Програма „Твоето бъдеще в България“

Пощенска банка е партньор на най-новата програма „Твоето бъдеще в България“ на Фондация „Америка за България“ – едно чудесно решение, което ти дава свободата да преследваш мечтите си в България. Тя ти предлага отлична възможност и достъп до необходимите финансови средства, за да реализираш своите смели планове точно тук и сега. Това е твоят шанс да обвържеш своя личен успех с бъдещето на България. Програмата е насочена към студенти на Американски Университет в България (АУБ), обучаващи се в редовна форма на придобиване на образователно-квалификационна степен „бакалавър“, стипендианти по програма „Фулбрайт“, обучаващи се във висше училище в САЩ, както и медици – специализанти, записали медицинска следдипломна специализация във висше училище в България.

Финансирай успеха си за по-светло бъдеще в България

С програма „Твоето бъдеще в България“ получаваш не само мотивация да следваш желанията си, но и атрактивни условия и гъвкавост, за да ги реализираш лесно. Потребителският кредит за обучение ти предлага 6% фиксиран лихвен процент за целия срок на кредита, гратисен период по време на обучението или специализацията, както и до 120 месеца максимален срок на изплащане, след изтичане на гратисния период. Кредитът ще бъде отпуснат без такси и комисиони и без поръчителство. Фондация „Америка за България“ в партньорство с Пощенска банка, ти дават възможност да останеш и да се развиваш в България, като ти предоставят финансова подкрепа. 20% от кредита ще бъдат възстановени за всяка година, в която работиш в България, за срок от общо 5 години, след завършване на образованието или специализацията ти.

Точният партньор е от значение

Като един от лидерите във финансовия сектор, налагащ тенденциите и посоката на развитие, Пощенска банка е пълноценен участник в процесите, през които преминава българското общество и подкрепя проекти в някои от основните сфери на обществения живот, като образование, култура, спорт и грижа за околната среда. Пощенска банка предлага модерни предложения, високотехнологични решения и иновативни продукти и услуги, предоставяйки бързина, сигурност и отлично качество за перфектно изживяване. Програма „Твоето бъдеще в България“, в партньорство с Фондация „Америка за България“, е част от богатата гама продукти на Банката за устойчиво финансиране /Sustainable Finance Framework/, което още веднъж затвърждава водещото място на институцията и откроява стратегическата ѝ визия.

Повече информация относно условията, параметрите и необходимите документи за кандидатстване по програма „Твоето бъдеще в България“, може да бъде открита във всеки клон от широката клонова мрежа на банката в страната, както и онлайн на www.postbank.bg.

(платено съобщение)

Водещи новини

Още новини