Samsung Fashion Show 2024 превзе София

share

На 10 юли 2024 г. площадът пред катедралата "Св. Александър Невски" в София се преобрази в блестящ моден подиум, съчетаващ висша мода и най-съвременни технологии.

Основният акцент на вечерта бе представянето на най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z и модната колекция есен-зима 2024-2025 на световноизвестния бранд Just Cavalli. Моделите Galaxy Z Fold6 и Galaxy Z Flip6 съчетават изключителна производителност с елегантен дизайн, задавайки нов стандарт за сгъваеми телефони. Колекцията на Just Cavalli, вдъхновена от златисти пустини и зелени джунгли, представи уникални визии. Гостите станаха свидетели на най-новото от света на модата и най-модерното от света на технологиите, създавайки незабравимо преживяване. 

Музикалният фон на вечерта беше осигурен от виртуозния цигулар Васко Василев и хип-хоп легендите Ъпсурт, които допринесоха за неповторимата атмосфера с изпълненията си. Множество родни знаменитости, сред които Николета Лозанова и Анелия, блеснаха на червения килим, придавайки още по-голям блясък на събитието. 

Сред гостите бяха и вицепрезидентът Илиана Йотова, кметът на София Терзиев и още много значими личности от света на бизнеса и политиката. Една от изненадите на вечерта беше видео съобщението от Христо Стоичков, който поздрави гостите от Германия. Вечерта завърши с грандиозна заря и изпълнение на Ъпсурт, които изпълниха най-добрите си хитове, оставяйки публиката в еуфория.

"Новите устройства от серията Galaxy Z не само впечатляват с изключителната си визия, но и трансформират ежедневието ни с уникални AI възможности. Това е бъдещето на мобилните технологии и модата в едно" сподели Виолета Сталийски, мениджър на веригата официални магазини на Samsung. 

"Новите смартфони са вече налични и могат да бъдат тествани във всички официални магазини на Samsung. Най-нетърпеливите почитатели на марката могат да се възползват от предварителна поръчка до 23 юли при специални условия. Новите слушалки Galaxy Buds 3 и Galaxy Buds 3 Pro и часовниците от серията Galaxy Watch 7 на Samsung на 16.07 ще са в продажба и могат да бъдат открити във всички официални магазини на Samsung, както и на samsungstore.bg."

Samsung Fashion Show 2024 предостави невероятна възможност за жителите и гостите на София да се насладят на съвременната мода и най-новите технологии в една неповторима вечер на открито. 

(в материала има продуктово позициониране)

Водещи новини

Още новини