BMW M5, както Hartge го харесват

share

BMW M5, каква кола! Тялото му е на луксозен седан, просторен и предлага всичко нужно да бъде дори семеен, но сърцето му е на звяр - от най-злите. Този път баварците надминаха себе си, но в очите на тунинг компаниите винаги там някъде има още нещо.

Показваме ви M5, както Hartge го харесват. Веднага почваме от мощността. Повече е от стандартните 560 кс с 82 кс, а въртящият момент е увеличен със 130 Нм. Постигнати са след препрограмиране на електронното управление и изработката на по-свободна изпускателна система.

Благодарение на своите 642 кс и 810 Нм големият спортен седан се ускорява от място до 100 км/ч за 4.2 сек. и спира да ускорява при 305 км/ч.

BMW M5 - момчетата от Hartge много добре си знаят работата и усещат кога не трябва да пипат там, където няма нужда. А именно в дизайна - позволили са си да добавят само един сплитър към предната броня, но само ако държите на него. Помислено е и за поведението на M5 от Hartge. То е с възможност за регулиране на височината и твърдостта, джантите са със запазения дизайн на германците и 21 инча размер.

Водещи новини

Още новини