Оставената на пътя родилка: Не знаех на кой свят съм (видео)

  • 12 юни 2015 08:15

  • 5192
  • 6
Оставената на пътя родилка: Не знаех на кой свят съм (видео)
©

Вчера сутринта получих контракции и отидох в спешния център в Симеоновград. Там първо ми се разсърдиха, че ще трябва да ме изпращат до Хасково. Качиха ме на линейката и на изхода на Симеоновград, лекарят директно ми каза "Слизайте. Аз с нищо не мога да ти помогна, има катастрофа". Това разказа в сутрешния блок на БНТ Анастасия Петкова - родилката, свалена от линейката на 5 километра от Симеоновград в посока Хасково.

Постоях малко, не знаех на кой свят съм. Звъннах в Спешна помощ, откъдето ми казаха, че линейка не може да дойде в момента, да стоя и да чакам. Не ми казаха колко време трябва да чакам, добави тя.

Казах им: "Нали знаете, че не съм тръгнала на банкет, а да раждам", но те отново заявиха, че не могат да ми дадат яснота кога ще дойде линейка. Добре, че мъжът ми се сети за брат си, който ме докара в Хасково, каза още жената.

От спешния център в Симеоновград уточниха, че преценката родилката да бъде оставена на пътя е лична - на лекаря. Имало е катастрофа и медикът е преценил, че пострадалият от пътния инцидент е в по-тежко състояние от Анастасия.

Линейката в Симеоновград е само една.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
5192 6

Коментари 6

Добави коментар
моето име

2015.06.19 | 00:06

6
А мъжът и не се ли сети за брат си преди това?Още като са решили да тръгват за болницата?Катастрофата е спешен случай, раждането е нормален физиологичен процес.
Луд ли си?

2015.06.18 | 22:39

4
Сериозно ли си с толкова плоско мислене? Поне да я бяха върнали до болницата. Колко прост трябва да си, да зарежеш родилка с контракции посред нищото? Ами ако жената беше тръгнала да ражда на платното? Да си ражда там, няма страшно. И без друго не са искали да я карат, така, че нормално да избере да се върне и да отиде до катастрофата, иначе се съмнявам, че и за катастрофата би отишал, ако не е била родилката. Ненормална история.
Кире

2015.06.18 | 22:39

5
После що се чудят защо някой ги шамаросал!
reni

2015.06.18 | 22:38

3
Еми, поздравления за твърдия характер, който е проявил лекаря в този случай. Изпаднал е в ситуация на избор, а тази смешна държавица, тези избори са винаги тежки. Браво на човека. Съжалявам, мога да си представя какво е било емоционалното състояние на жената и колко уплашена е била, но мога да си представя и човека в катастрофата. Следствие избора на доктора, в крайна сметка всичко е свършило добре за всички, освен за лекаря, който сега ще го изкарат безсърдечно копеле
AK 47

2015.06.17 | 10:38

2
Medicite ,kakvito te vsashnost ne sa a samo taka gi narichat TRIABVA da se maltretirat I biat postoianno !!!!! Nali sa kazali horata kakvoto davash takova poluchavash !!! A na ti sega !!!
XXL

2015.06.17 | 10:37

1
В БЪЛГАРИЯ Е ТАКА.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини