Джо Байдън и съпругата му посетиха детска болница на Бъдни вечер

  • 25 декември 2021 08:31

  • 688
  • 7
Джо Байдън и съпругата му посетиха детска болница на Бъдни вечер
© gettyimages (архив)

Американският президент Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и първата дама Джил Байдън донесоха малко коледно настроение на хоспитализирани деца, които не могат да прекарат празниците със семействата си, предаде БТА, цитирайки АП.

Отдавнашна традиция за американските първи дами е да посещават Националната детска болница по коледните празници, но визитата на Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в, който придружаваше съпругата си, беше изненада. Това е първият случай, в който американски президент прави подобен жест, заяви Белият дом. Това не е единствената традиция, към която се присъедини Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в в навечерието на Коледа. Съгласно установената традиция за първите дами Джил Байдън отговаряше на обаждания до Северноамериканското военновъздушното-космическо командване (НОРАД), което е натоварено да следи пътя на шейната на Дядо Коледа. Този път Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в й правеше компания в това начинание. Базираното в военновъздушната база Питърсън, щата Колорадо, Северноамериканското военновъздушното-космическо командване следи придвижването на Дядо Коледа по целия свят по традиция, датираща от 1955 г.

Байдън не планира локдаун в САЩ, каза Белият дом

В болницата Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в и съпругата му разговаряха с група деца, изработващи фенери като част от детски проект за ръчно творчество. Двамата разговаряха с дете, което им каза, че болницата му е "помогнала да си върне радостта от живота". "Ами, надяваме се, че и ние ще ви зарадваме", каза му Джил Байдън. "Вие сте, които ни дарявате с радост, синко", добави Джо БайдънДжо БайдънДжо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 г. в. Президентът извади телефона си и показа на децата снимки на новото си куче, наречено Командир, почти четиримесечно пале на немска овчарка.
"Казва се Командир! И тази сутрин дъвчеше чехлите ми", каза Джил Байдън. След това президентът и първата дама седнаха пред коледното дърво в болницата и четоха на децата детска книжка за Коледа.

Филип Епитропов
688 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар
ВАГИНИР ПУТИ

2021.12.25 | 22:51

7
В ЗАДУНАЙКАТА СЛАЙНЯНИ,А НЕ БЪЛГАРИ СА УСЪРДНО ЛИЖЕЩИТЕ ОСРАНИ РУСКИ ГЪЗОВЕ. ОКОКОРЕНИЯ ИДИОТ - ПОРЕДНОТО БАНДИТОПАРТИЗАНСКО ИЗЧАДИЕ В СЛУЖБА НА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО...ВСЕ ТАКААААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА....ПРОСИЯ Е 383 000 КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА,А Е ЗАГРАБИЛА И НЕСПИРНО ГРАБИ НАД МИЛИОН КВАДРАТНИ КИЛОМЕТРА. РУСКИТЕ ОЛИГО ФРЕНИ СЪЩЕСТВУВАТ ОТ ПРИРОДНИТЕ РЕСУРСИ НА КОЛОНИИТЕ,КОИТО БЕЗ МЯРА ОГРАБВА. ГРОМИКО НЕ ВЕДЪЖ Е ЗАЯВЯВАЛ,ЧЕ РУСИЯ В СВОЯТА ИСТОРИЯ НЯМА НИТО ЕДИН МЕЖДУНАРОДЕН ДОГОВОР,КОЙТО ДА Е СПАЗИЛА И ТОЙ Е ГОРД,ЧЕ ПРОРОСИЯ Е СИЛНА И МОГЛА ДА СИ ГО ПОЗВОЛИВсички,абсолютно всички екскременти на БКП са руски гнусни слуги. Така наречените "избори" са ташаци на рояци. Кремъл изсира слугите си по места а задунайските крепостни само гласуват...бееее...беееееее...беееееей....беееее... Все такаааааа до края на москвааааа****Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...Всички,абсолютно всички екскременти на БКП са руски гнусни слуги. Така наречените "избори" са ташаци на рояци. Кремъл изсира слугите си по места а задунайските крепостни само гласуват...бееее...беееееее...беееееей....беееее... Все такаааааа до края на москвааааа****Руски ку рос муци Идиоти назначени от кремъл серат на българщината ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...ВСЕ ПО УСЪРДНО ЛИЗАНЕ НА ОСРАНИТЕ РУСКИ ГЪЗОВЕ...ОТ ВЕКОВЕ И ЗА ВЕКОВЕ...ВСЕ ТАКАААА ДО КРАЯ НА МОСКВААААА...АМИН,ДАЙ БОЖЕ!!!...
Жени

2021.12.25 | 21:28

6
Издухан малоумник който съсипа държавата
Майтапчи Йово

2021.12.25 | 16:21

5
А пък аз преди малко ходих до... тоалетна:)))!
Гост

2021.12.25 | 14:35

4
Браво Пич, и по често да го правиш. Милосърдието и съпречноста ще омекоти сърцето ти и няма да те лишават от причастие. Последното е майтап;)

2021.12.25 | 09:04

1
Тоя некролог още ли е жив???

2021.12.25 | 12:15

3
той ще те надживее, не бой се.

2021.12.25 | 12:15

2
Педофилията е нормална в Щатите, оня милиардер, дето се "самоуби" като се "обеси" клекнал и си счупи врата знаеше най-добре :)

Добави коментар

Водещи новини