Ужасяваща Хелоуин украса разкарва полицията няколко пъти

Няколко пъти съседи са викали полиция, заради гледката на масово убийство, която се оказала декорация за Хелоуин в Далас. 

Репортери на CBS са посетили къщата на художника Стивън Новак, защото съседи и минувачи многократно са подавали сигнали. 

Той разказва, че не е кой знае какъв фен на празника Хелоуин, но обича страховитото и е използвал случая, за да се забавлява. 

Когато полицаите звъннали на вратата му, вероятно са се притеснявали кой ще отвори, разказва самият Новак, но с усмивка им обяснявал, че всичко това си е негово дело и си е на негова частна собственост. 

 

Освен това обещава за следващата година да има много по-добро „шоу“. 

В къщата се виждат силуетите на зомбита, а отпред е истинска касапница, направена със 75 литра изкуствена кръв, пластмасови манекени и много фантазия. 

Понеже изкуствената кръв се отмивала от дъждовете, Новак трябвало да „полива“ „труповете“ всеки ден наново. Сутрин рано, докато съседите тичали за здраве, гo виждали „да си полива труповете“ в двора. 

Полицаите пък му казали (след поредното идване), че много им харесва номера, а се появявали на адреса, само защото били длъжни да отговарят на всеки сигнал, пуснат от сержанта им. 

Охранителните му камери са засичали полицаите да идват многократно, но тое е бил вкъщи само два пъти, за да ги посрещне. 

Facebook/Steven Novak

Коментари

 1. 2020.10.29 | 21:30
  ...това вече е прекалено.
 2. 2020.10.29 | 17:47
  евроатлантически ценности. а посля реват, че някое мюсли им отрязало главите.
  1. 2020.10.29 | 18:03

   Топва е ''забавление'' за празника бе черверастки руслямист тъпа отрепка! Айде да не почвам да ти казвам колко процента мюслирта има в рускеефа

 3. 2020.10.29 | 17:11
  леле-мале, тезо на какви глупости се радват
 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет