Ужасяваща Хелоуин украса разкарва полицията няколко пъти

  • 29 октомври 2020 16:45

  • 1381
  • 4
Ужасяваща Хелоуин украса разкарва полицията няколко пъти
© Facebook/Steven Novak

Няколко пъти съседи са викали полиция, заради гледката на масово убийство, която се оказала декорация за Хелоуин в Далас. 

Репортери на CBS са посетили къщата на художника Стивън Новак, защото съседи и минувачи многократно са подавали сигнали. 

Той разказва, че не е кой знае какъв фен на празника Хелоуин, но обича страховитото и е използвал случая, за да се забавлява. 

Когато полицаите звъннали на вратата му, вероятно са се притеснявали кой ще отвори, разказва самият Новак, но с усмивка им обяснявал, че всичко това си е негово дело и си е на негова частна собственост. 

 

Освен това обещава за следващата година да има много по-добро „шоу“. 

В къщата се виждат силуетите на зомбита, а отпред е истинска касапница, направена със 75 литра изкуствена кръв, пластмасови манекени и много фантазия. 

Понеже изкуствената кръв се отмивала от дъждовете, Новак трябвало да „полива“ „труповете“ всеки ден наново. Сутрин рано, докато съседите тичали за здраве, гo виждали „да си полива труповете“ в двора. 

Полицаите пък му казали (след поредното идване), че много им харесва номера, а се появявали на адреса, само защото били длъжни да отговарят на всеки сигнал, пуснат от сержанта им. 

Охранителните му камери са засичали полицаите да идват многократно, но тое е бил вкъщи само два пъти, за да ги посрещне. 

Facebook/Steven Novak

Последвайте канала на

Novini.bg
1381 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Стига бе...

2020.10.29 | 21:30

4
...това вече е прекалено.
евроатлантик

2020.10.29 | 17:47

2
евроатлантически ценности. а посля реват, че някое мюсли им отрязало главите.
Няма как да си патриот, и да не бъдеш русофоб!

2020.10.29 | 18:03

3

Топва е ''забавление'' за празника бе черверастки руслямист тъпа отрепка! Айде да не почвам да ти казвам колко процента мюслирта има в рускеефа

тц тц тц

2020.10.29 | 17:11

1
леле-мале, тезо на какви глупости се радват

Добави коментар

Водещи новини