Тръмп писал лично на Асад да помогне за освобождаването на отвлечен американски журналист

  • 14 август 2020 21:06

  • 1138
  • 0
Тръмп писал лично на Асад да помогне за освобождаването на отвлечен американски журналист
© Getty Images/Guliver

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е писал лично на сирийския си колега Башар АсадБашар АсадБаша̀р Ха̀фез ал-А̀сад е роден в Дамаск на 11 септември 1965 г. Той е лидер на партия Баас и с молба за помощ във връзка отвлечения в Сирия американски журналист Остин Тайс, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Американското правителство направи многократни опити да разговаря със сирийските власти за освобождаването на Остин. Президентът Тръмп писа на Башар АсадБашар АсадБаша̀р Ха̀фез ал-А̀сад е роден в Дамаск на 11 септември 1965 г. Той е лидер на партия Баас и през март, за да предложи пряк диалог", заяви в комюнике държавният секретар Майк Помпейо днес, когато се навършват осем години от изчезването на журналиста.

Нова книга за Доналд Тръмп разкрива кореспонденцията му със севернокорейския лидер Ким Чен-ун

"По-рано тази година поисках от сирийското правителство да работим заедно за намирането и връщането у дома на Остин. Подновявам моя призив Сирия да ни помогне да го върнем у дома", каза в друго комюнике Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Работещият на свободна практика фотожурналист бе отвлечен на 14 август 2012 г. край Дамаск.

Последвайте канала на

Novini.bg
1138 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини