Тръмп писал лично на Асад да помогне за освобождаването на отвлечен американски журналист

Американският президент Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е писал лично на сирийския си колега Башар АсадБашар АсадБаша̀р Ха̀фез ал-А̀сад е роден в Дамаск на 11 септември 1965 г. Той е лидер на партия Баас и с молба за помощ във връзка отвлечения в Сирия американски журналист Остин Тайс, предаде Франс прес, цитирана от БТА.

"Американското правителство направи многократни опити да разговаря със сирийските власти за освобождаването на Остин. Президентът Тръмп писа на Башар АсадБашар АсадБаша̀р Ха̀фез ал-А̀сад е роден в Дамаск на 11 септември 1965 г. Той е лидер на партия Баас и през март, за да предложи пряк диалог", заяви в комюнике държавният секретар Майк Помпейо днес, когато се навършват осем години от изчезването на журналиста.

Нова книга за Доналд Тръмп разкрива кореспонденцията му със севернокорейския лидер Ким Чен-ун

"По-рано тази година поисках от сирийското правителство да работим заедно за намирането и връщането у дома на Остин. Подновявам моя призив Сирия да ни помогне да го върнем у дома", каза в друго комюнике Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския.

Работещият на свободна практика фотожурналист бе отвлечен на 14 август 2012 г. край Дамаск.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Как според Вас протича кампанията за президент на САЩ?

Избрано от Интернет