Доналд Тръмп е забравил жена си?

Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския е забравил съпругата си Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил?

Това гласи заглавие на материал с видео, публикувани от американската телевизия Фокс 10. На кадрите се вижда как президентът на САЩ върви към хеликоптер. Той спира приблизително на половината от пътя си, за да изчака своята жена. Първата дама на Америка притичва към половинката си, целува мъжа си и двамата се качват на борда на вертолета.

Гаф - телевизия в САЩ представи Борисов за премиер на Белгия

"Вероятно стопанинът на Белия дом е забравил съпругата си",  коментира медията по повод отпътуването на президента и неговата съпруга за Лондон. Британската столица е домакин на срещата на върха на НАТО.

Материалът на Фокс 10 е предизвиквал критики. "Нашият президент е истински джентълмен. Той е изчакал дамата на сърцето си", е написал  коментатор в страницата на телевизията. "Мелания вероятно е закъснявала. Всеки мъж би се изнервил", е написал друг потребител.

Фотомонтаж на Тръмп като Роки се появи в акаунта на президента в Туитър

 

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

US

още

Анкета

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Прав ли е Доналд Тръмп да иска оспорване на изборните резултати?

Избрано от Интернет