Тръмп не искал и не очаквал да стане президент

  • 04 януари 2018 10:05

  • 1942
  • 7
Тръмп не искал и не очаквал да стане президент
© Getty Images/Guliver

Публикуването на откъси от нова книга за управлението на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския - първо от британския в. "Гардиън", а после от сп. "Ню Йорк" - привлече вниманието към експлозивни сведения за междуособици и организационен хаос в сърцето на американската президентска институция. Книгата "Огън и ярост: Белият дом на Тръмп отвътре" на бившия коментатор на "Гардиън" Майкъл Улф, която излиза на пазара следващия вторник, описва любопитни задкулисни ситуации.

От книгата става ясно, че бившият шеф на кампанията на Тръмп и стратег в Белия дом Стивън Банън смята за "предателска" и "непатриотична" скандалната среща на Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския младши, зетя на Тръмп Джаред Къшнър и Пол Манафорд с руснаци, предлагащи злепоставяща информация за Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, през юни 2016 г. в "Тръмп тауър".

Книгата обаче съдържа и други неочаквани разкрития, като това, че никой от кампанията на Тръмп не е очаквал той да спечели президентските избори, а самият Тръмп, както и повечето хора в щаба му, гледал на участието си в надпреварата като на трамплин за кариера в телевизията или политиката. Според Улф настоящата първа дама Мелания ТръмпМелания Тръмп Мелания Кнаус е родена на 26 април 1970 година в заможно семейство в Севница, Словения. Баща й е бил била ужасена от перспективата за победа на съпруга си. Когато в нощта след изборите станало ясно, че Тръмп всъщност печели пред Клинтън и отива в Белия дом, Мелания избухнала в сълзи и то не от радост. Директорът по комуникациите на първата дама отхвърли тези твърдения и каза, че книгата трябвало да се продава на щанда за преоценена фантастика.

Според Улф дъщерята на президента Иванка Тръмп и зет му Джаред Къшнър били сключили сделка кой от тях един ден да се кандидатира за президент. Иванка хранела надежди първата жена президент на САЩ да е не Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26, а тя.

В откъсите, стигнали до медиите, се твърди, че във вътрешните борби често участвала група, включваща Къшнър, Иванка и икономически съветник Гари Кон, която се противопоставяла на клика начело с Банън. Улф цитира съветника по националната сигурност на президента Ричард Никсън, Хенри Кисинджър, според когото "Това е война между евреи и неевреи", пише БТА.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1942 7

Свързани новини

Коментари 7

Добави коментар

2018.01.08 | 00:42

7
Това е уловка за тъпи седесари, как да не е искал като загуби милиард в кампанията, ако не беше Путин нямаше и да стане.
ДА ИЗЧИСТИМ БЪЛГАРИЯ ОТ комунисти И рубладжий !!!!

2018.01.04 | 13:14

2
100% СИ ПЕДАЛ ЛЯВ ИБАН ОТ СДС хохохохохохохоххохохо
ПЪРВО ДА ЗАПОЧНЕМ

2018.01.04 | 13:14

1
ДА ЧИСТИМ ГАДНИ ДОЛНИ ПЛАТЕНИ ТРОЛОВЕ ,КАТО ТЕБ.
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ сесесре !!!!!!!!!

2018.01.04 | 23:44

6
БЪЛГАРИТЕ ТРЯБВА ДА СМЕ БЛАГОДАРНИ НА САЩ ЧЕ НИ ИЗБАВИ ОТ ПИЯНАТА ПРОСТА БЕДНА МИРИЗЛИВА КОЧИНА руска
сс

2018.01.04 | 17:19

4
О неразумни уроди да ви го туря в остата мръсна само белене за вас гадове неграмотни ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ.
Българин

2018.01.04 | 17:19

5
О неразуни педале защо се срамиш да се наречеш рубладжия продажен ДА ЖИВЕЕ САЩ
СЛАВА НА САЩ ЧЕ НИ ОСВОБОДИХА ОТ сесесре !!!!!!!!!

2018.01.04 | 17:19

3
БЪЛГАРИНО ПОМНИ И НЕ ЗАБРАВЯЙ НИКОГА ЧЕ ВЕЛИКА АМЕРИКА НИ ОСВОБОДИ ОТ МИРИЗЛИВАТА КОЧИНА се се се ре

Добави коментар

Водещи новини