Обама търси предизборна подкрепа от Джей Зи

  • 18 януари 2012 18:55

  • 760
  • 0
Обама търси предизборна подкрепа от Джей Зи
©

Американският президент Барак ОбамаБарак Обама Барак Обама - политик и 44-и президент на САЩ. Роден е на 4 август 1961 г. в Хавай. Той е първият очевидно търси подкрепата на множество музикални имена, които да му помогнат в кампанията за преизбирането му, съобщава NME.com.

И докато у нас в такива ситуации Веско Маринов се вихри в целия си блясък пред родните избиратели, то за Обама може би ще пеят имена от ранга на Джей-Зи, Arcade Fire и Vampire Weekend, пише inews.bg.

Желанията на Обама не приключват тук. Той си е набелязал още Адам Ливайн от Maroon 5, Алиша Кийс, Джак Джонсън, The Roots и Джон Леджънд.

От изброените знаменитости само Джей-Зи и Джон Леджънд са участвали в предишната предизборна кампания на президента през 2008 г., но към настоящия момент още не е ясно кой е готов да подкрепи Обама тази година.

От своя страна, миналия месец в интервю за Rolling Stone Роджър Уотърс от Pink Floyd заяви, че е "много разочарован" от външната политика на Обама, но е готов отново да гласува за него. Уотърс посъветва американския държавен глава да бъде по-смел.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
760 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини