Погребват Крис Корнел в петък

  • 22 май 2017 18:08

  • 14150
  • 0
Погребват Крис Корнел в петък
© Getty Images

Легендата на алтърнатив рока Крис Корнел ще бъде погребан на частна церемония в Холивуд този петък, сподели за „Асошиейтед прес” адвокатът му Кърк Пасич, пише "Монитор".

Фронтменът на Soundgraden и Audioslave бе открит от бодигарда си мъртъв в банята на хотелска стая миналата сряда след концерт в Детройт. Полицията работи по версия за самоубийство чрез обесване – опция, която съпругата му Вики Караянис отхвърли категорично.

В официално изявление до медиите тя обясни, че в телефонен разговор в трагичната вечер Крис й е признал, че е изпил един или два ативана (б.а. вид силно успокоително) в повече и завалял думите.

„Знам, че обичаше децата ни и не би ги наранил, като умишлено отнеме живота си”, заяви Караянис. „Ако Крис е отнел живота си, то той със сигурност не е знаел какво прави, и тези лекарства, или други субстанции може да са продиктували действията му. Без резултатите от токсикологичните тестове не знаем какво точно е довело до кончината на Крис. Факт е обаче, че сред страничните ефекти на ативана са параноидни и самоубийствени мисли, завалена реч и липса на трезва преценка за нещата”, добавят членове на семейството.

Последвайте канала на

Novini.bg
14150 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини