Тръмп беше евакуиран от сцената по време на събитие в Невада (видео)

  • 06 ноември 2016 07:24

  • 8122
  • 2
Тръмп беше евакуиран от сцената по време на събитие в Невада (видео)
© Getty Images/Guliver

Кандидатът за президент на републиканците в САЩ Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския беше изведен от сцената от двама агенти на службата за сигурност по време на събитие от предизборната кампания в Рино, щата Невада, след като в тълпата била забелязана предполагаема заплаха, предаде Ройтерс.

Не е ясно каква е била заплахата, но агентите от охраната са се втурнали към мъж, който стоял отпред в публиката. Телевизионни кадри показват как мъжът е ескортиран с ръце зад гърба от група полицаи. Тръмп се върна на сцената след няколко минути, за да продължи речта си три дни преди изборите във вторник.

"Никой не е казвал, че ще ни бъде лесно. Но ние никога няма да бъдем спрени", каза той.

В същото време кандидатът за президент на демократите Хилари КлинтънХилари КлинтънХилари Клинтън (по баща Родъм)– американска юристка и политичка. Хилари Родъм е родена на 26 има преднина от пет процентни пункта пред кандидата на републиканците Доналд ТръмпДоналд Тръмп Доналд Тръмп - американски бизнесмен и политик Доналд Тръмп е роден на 14 юни 1946 г. в нюйоркския, според най-новото проучване на Вашингтон пост и Ей Би Си, публикувано рано тази сутрин, предаде БТА.

Според проучването, осъществено в петък, Клинтън получава 47 процента подкрепа, а Тръмп - 44 процента. Същевременно анкетата сочи, че поддръжниците на Клинтън се ръководят основно от положителната си оценка към нея, докато мнозинството от симпатизантите на Тръмп са заявили, че "основно се противопоставят на Клинтън".

Последвайте канала на

Мая Йорданова
8122 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2016.11.06 | 18:58

2
СОЦИАЛИСТИТЕ НЕ ИСКАТ ТРЪМП
тръмп е 100% ов боклук педераст прост грозен !!!!!

2016.11.06 | 18:58

1
тръмпе БИТА КАРАТА СИ БОКЛУКО !!!!!!!!!!!!!!!!

Добави коментар

Водещи новини