Арест в САЩ за ездачка на морска крава

  • 26 ноември 2012 14:45

  • 4741
  • 0
Арест в САЩ за ездачка на морска крава
©

Ана Гутиерес, 53-годишна жителка на Флорида била безкрайно учудена, когато била арестувана на мястото, където работила. Оказало се, че нейно отиване на плажа и проявата на прекалено топли чувства към ламантините могат да й донесат присъда, съобщи NY Daily News.

Крайбрежието на Флорида се слави със своите уникални млекопитаещи, които са записани в Червената книга. Като делфините те са миролюбиви, спокойни и лесно се сприятеляват. През септември Готиерес на плажа забелязала едно от тези великолепни животни близо до брега и решила да се повози на него.

Въпреки че никой не е пострадал, природозащитниците побеснели. Те заснели на видео разходката на жената и според тях, пълната дама е можела да нанесе травма на крехкото животно. Веднага съобщили в полицията, тъй като, според законите в щата, дори докосването до ламатините е строго забранено, да не говорим за плуването върху тях.

Жената за свое оправдание, че е нямала никакво намерение да навреди на животното. Прекарвайки няколко часа зад решетката, Ана излязла срещу 1500 долара, но скоро ще бъде съдена. Ако я признаят за виновна, я заплашва до два месеца затвор.

Последвайте канала на

Борислава Борисова
4741 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини