ДЕН 63 ОТ ВОЙНАТА: Серия от мистериозни смъртни случаи сред руски олигарси поражда въпроси

  • 27 април 2022 17:23

  • 11159
  • 17
ДЕН 63 ОТ ВОЙНАТА: Серия от мистериозни смъртни случаи сред руски олигарси поражда въпроси
© Getty Images, архив

Войната в Украйна продължава 63-ти ден. Русия спря доставките на газ за България. Делегация, начело с премиера Кирил Петков, заминава за Киев. Експлозии в руския град Белгород. Novini.bg следи за вас развитието на военните действия. 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13351

Последвайте канала на

20:44 | 27 април 2022

Ракетен удар срещу Киев

Ракетен удар и сигнал за тревога в Киев. Над украинската столица се издигат гъсти облаци дим. Има противоречива информация в публичното пространство - и от руска, и от украинска страна, че се очакват ракетни удари по административни сгради в Киев.

Прочети още...
20:41 | 27 април 2022

Путин: Целите на руската специална военна операция в Украйна ще бъдат постигнати

Руският президент Владимир Путин говори днес в Санкт Петербург на заседание на Съвета на законодателите относно развитието на руската икономика и каза, че руската рубла, банковата система, транспортният сектор и икономиката на Русия като цяло са устояли на санкциите, наложени на Москва, предаде Ройтерс.

Прочети още...
19:42 | 27 април 2022

Русия гони осем японски дипломати в отговор на такава стъпка от страна на Токио

Руското външно министерство съобщи днес, че гони осем японски дипломати като ответна мярка на такава стъпка от страна на Токио и разкритикува Япония за заемането на "открито враждебен антируски курс", предаде Ройтерс.

Прочети още...
19:06 | 27 април 2022

Инфлацията в Русия ще скочи до 20,7%?

Очаква се през настоящата година руската икономика да се свие с 8,8 процента при основния по-благоприятен сценарий докъм 12,4 процента при по-консервативна прогноза, според предварителни оценки на Министерството на икономическото развитие, цитирани от Ройтерс.

Прочети още...
18:09 | 27 април 2022

Путин: Ако някой се намеси в Украйна отвън, отговорът ще е светкавичен

Ако някой се намеси в ситуацията в Украйна отвън, отговорът ще бъде светкавичен. В случай на заплаха Русия ще използва в отговор средства, които опонентите ѝ все още нямат, заяви руският президент Владимир Путин, цитиран от ТАСС и РИА.

Прочети още...
17:56 | 27 април 2022

САЩ дават 10 млн. долара за залавянето на шестима агенти на ГРУ

Съединените щати са предложили награда от 10 млн. долара за шестима агенти от руското военно разузнаване, заподозрени в извършването на серия от кибератаки през 2017 г.

Прочети още...
17:07 | 27 април 2022

Зеленски съобщи, че е бил поканен от индонезийския си колега на срещата на върха на Г-20

Украинският президент Володимир Зеленски съобщи в Туитър, че е бил поканен от индонезийския президент Джоко Видодо на срещата на върха на Г-20, която ще бъде проведена по-късно тази година в Индонезия, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Прочети още...
16:41 | 27 април 2022

Николае Чука: Румъния не е засегната от спирането на доставките на "Газпром" за България и Полша

Румъния не е засегната в момента от спирането на доставките на "Газпром" за България и Полша, заяви на пресконференция румънският премиер Николае Чука, цитиран от агенция Аджерпрес.

Прочети още...
16:36 | 27 април 2022

Москва забранява на 287 британски депутати да влизат в Русия

Русия налага санкции на 287 членове на британския парламент и им забрани да влизат в страната, обвинявайки ги, че подклаждат „неоправдана русофобска истерия“, заяви руското външно министерство, цитирано от Ройтерс.

Прочети още...
16:24 | 27 април 2022

Съветник на Зеленски за взривовете в Русия: Карма, отплата

Русия съобщи за няколко взрива днес в южната част на страната и за пожар в склад за боеприпаси; украински представител определи това като отплата и "карма" заради руското нахлуване в Украйна, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Прочети още...
16:23 | 27 април 2022

Шефът на СОС свиква извънредно заседание на енергийната комисия заради газа

Заедно с председателя на постоянната комисия по инженерна инфраструктура и енергийно планиране Прошко Прошков свикваме извънредно заседание утре в 13,30 часа, на което да бъдат изслушани ръководствата на “Топлофикация - София” ЕАД и Столичния автотранспорт.

Прочети още...
16:08 | 27 април 2022

Ивайло Мирчев обясни с факти случи ли се реална диверсификация у нас за 3 млрд. лева

Понеже цяла сутрин политици от ГЕРБ се правят на ощипани моми за диверсификацията на газови доставки, малко факти.

Прочети още...
15:55 | 27 април 2022

Ръководителят на ЕП: Не ни е страх от Путин

Европейският парламент призова всички страни от ЕС да наложат ембарго върху енергийните доставки от Русия. Това става ясно от публикация в "Туитър" на ръководителя на ЕП Роберта Мецола.

Прочети още...
15:41 | 27 април 2022

НАТО с предупреждение: Русия може да извърши нападения извън Украйна

НАТО алармира тази сряда, че Русия може "да извърши нападения под чужд флаг" във връзка с взривовете в Приднестровския регион в Молдова, които поставят сигурността на страната под риск на фона на конфликта в Украйна.

Прочети още...
15:37 | 27 април 2022

Урсула фон дер Лайен за спрените доставки на газ: Отговорът ни ще е незабавен и единен

Нашият отговор ще бъде незабавен, единен и координиран. Това заяви председателят на ЕК Урсула Фон дер Лайен във връзка със съобщението на „Газпром“ за прекъсването на доставките на газ за някои държави от ЕС, съобщава Нова телевизия. 

Прочети още...
14:58 | 27 април 2022

Прекратяването на доставките на газ за Полша и България не влияе на снабдяването на сръбския пазар

Сръбският вицепремиер и министър на енергетиката Зорана Михайлович заяви днес, че прекратяването на доставките на газ от Газпром за Полша и България не влияе на снабдяването на сръбския пазар, съобщава белградският вестник "Данас".

Прочети още...
14:50 | 27 април 2022

Проф. Георги Касчиев за novini.bg: "Газпром" и "Росатом" са инструменти за политическо влияние на "човека от Кремъл"

Какви ще са последиците от спирането на доставките на газ от Русия за индустрията ни и ще изпадне ли тя в шок и колапс? Питам експерта Георги Касчиев, който е атомен физик. Като професор той е водил курсове по “Основи на ядрената техника” и “Радиационна защита” във Виенския университет. Родом е от Шумен. Започнал е кариерата си в АЕЦ Козлодуй, където работи от 1972 г. до 1989 г. Преподавал е в Техническия университет и е бил част от американската компания „Уестингхаус“. Касчиев е професор по ядрени реактори в Токийския технологичен институт. По време на правителството на Иван Костов от 1997 г. до 2001 г. е бил председател на Комитета за използване на атомната енергия за мирни цели (КИАЕМЦ, сега Агенция за ядрено регулиране – АЯР).

Прочети още...
14:34 | 27 април 2022

Киев: Руски подкрепления пристигат за офанзива в Източна Украйна

Украинската армия каза днес, че руските сили планират да ускорят своята офанзива в Източна Украйна с още военни подкрепления от Русия, предаде ДПА.

Прочети още...
14:28 | 27 април 2022

Песков категоричен: Путин не планира да обсъжда с България спирането на газа

Плащането от Полша и България по договорите за природен газ в „правилната форма“ ще бъде основа за възобновяване на доставките на синьо гориво за двете страни. Това поясни пред журналисти говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предава ТАСС.

„Плащането в правилната форма ще бъде основа за продължаване на доставките“, цитира агенцията думите на Песков.

Прочети още...
14:26 | 27 април 2022

10 държави от Европа са се съгласили да плащат за руския газ в рубли

Десет европейски страни вече са се съгласили да плащат за руския газ в рубли, откривайки сметки в "Газпромбанк", твърди Блумбърг, позовавайки се на източник от "Газпром".

Прочети още...
14:24 | 27 април 2022

Серия от мистериозни смъртни случаи сред руски олигарси поражда въпроси

В края на деветдесетте години на миналия век руските олигарси бяха галеници на съдбата. С разпадането на СССР и навлизането на пазарната икономика в Русия, руски бизнесмени натрупаха огромно богатство в областта на природните ресурси и суровините. Някои от тях дори се озоваха начело на стратегически компании. 

Прочети още...
14:13 | 27 април 2022

Австрийският канцлер опроверга информацията, че ще плащат за газа в рубли: Руска пропаганда

Преди фалшивите новини на руската пропаганда да се разпространяват по-нататък. Разбира се, OMV ще продължи да плаща за доставките на газ от Русия в евро. Това написа в профила си в "Туитър" австрийският канцлер Карл Нехамер по повод информацията, че страната му се е съгласила да плаща за руския газ в рубли.

Прочети още...
13:35 | 27 април 2022

Италия може да национализира рафинерия на "Лукойл"

Италия възнамерява временно да национализира ИСАБ (ISAB) - рафинерията на "Лукойл" в Сицилия, ако бъдат наложени санкции върху руския газ, съобщиха пред Ройтерс два правителствени източника.

Прочети още...
13:15 | 27 април 2022

Мицотакис е обещал на България помощта на Гърция след спирането на газовите доставки от Русия

Гръцкият премиер Кириакос Мицотакис е обещал на българския си колега Кирил Петков помощта на своята страна за България, след като Русия спря газовите доставки, предаде Ройтерс.

Прочети още...
13:06 | 27 април 2022

Петков: Единствената диверсификация, която имаме, е в гаража на г-жа Арнаудова, с един джип там

Нека всички български граждани да бъдат спокойни. Правителството има абсолютно готов план за този сценарий, този план е готов от поне един месец. Министерството на енергетиката има точни стъпки за изпълнение. Няма да бъдат намалени подаванията на газ, нито ще бъдат ограничавани. Имаме ясен план откъде ще дойдат другите доставки на газ, разговаряме и с ЕК. Това заяви на брифинг в Министерски съвет премиерът Кирил Петков, предаде репортер на Novini.bg

Прочети още...
12:55 | 27 април 2022

Енергийният министър категоричен: Количествата за текущите нужди от газ ще бъдат изпълнени

Доставките на газ и изпълнението им е категорично сигурно. На предстоящата утре среща с Европейската комисия ще обсъдим общи стъпки, включително и потенциални общи покупки. След пресконференцията ми сутринта има две важни новини. Първата е, че вече физически има потвърждение за спирането на газоподаването към България. Втората е, че по последното плащане от страна на "Булгаргаз" към "Газпром" парите са върнати обратно.  

Това заяви на брифинг министърът на енергетиката Александър Николов след заседанието на Министерски съвет.

Прочети още...
12:46 | 27 април 2022

Фандъкова: Нужните количества природен газ за „Топлофикация София“ са гарантирани до май

Нужните количества природен газ за „Топлофикация София“ и за автобусите на „Столичен автотранспорт“ са гарантирани до края на април и за месец май. Това са уверенията на директорите на „Булгартрансгаз“ и „Булгаргаз“, с които разговарях тази сутрин, написа в профила си във "Фейсбук" столичният кмет Йорданка Фандъкова. 

Прочети още...
12:34 | 27 април 2022

Украйна: Благодарим на всички страни за изпратеното оръжие, включително и на България

Кратък видеоклип с благодарности за помощта към редица държави пусна в Туитър профила си украинското Министерство на външните работи.

Прочети още...
12:27 | 27 април 2022

Опасенията за енергийната сигурност тласнаха еврото до петгодишно дъно

Курсът на еврото днес спадна под 1,06 долара за първи път от пет години спрямо силна щатска валута на фона на нарастващите опасения за енергийната сигурност и забавянето на растежа в Китай и Европа, предаде Ройтерс. 

Прочети още...
12:11 | 27 април 2022

Потвърдено: Кирил Петков ще разговаря със Зеленски в Киев

Българска делегация, ръководена от премиера Кирил Петков, заминава на посещение в Украйна. В Киев българският министър-председател Петков ще проведе среща с президента на Украйна Володимир Зеленски, след което двамата ще дадат съвместна пресконференция. В рамките на визитата си премиерът Петков ще разговаря и с украинския си колега Денис Шмигал, информираха от правителствената пресслужба.

Прочети още...
11:57 | 27 април 2022

Австрия се съгласи да плаща за газа в рубли

Австрийският канцлер Карл Нехамер обяви в сряда, че неговото правителство, заедно с австрийската петролна компания OMV, се е съгласило да плаща за вноса на руски газ в рубли, съобщава БНР.

Прочети още...
11:55 | 27 април 2022

Хулуси Акар: Възможна е среща Путин-Зеленски в близките дни

Никакъв военен кораб не е преминавал Босфора след началото на войната в Украйна, заяви турският министър на отбраната Хулуси Акар, като допълни, че в рамките на Конвенцията от Монтрьо страната му е информирала всички страни, че няма да допуска преминаването на военни кораби през пролива под никаква форма, съобщи Анадолската агенция.

Прочети още...
11:43 | 27 април 2022

Фон дер Лайен за спирането на руския газ: Инструмент на шантажа

Руското решение да спре да доставя газ на клиенти в Европа е „инструмент на шантажа“, заяви председателят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, цитирана от Би Би Си, предаде Би Ти Ви.

Прочети още...
11:42 | 27 април 2022

Украйна може да се разпадне на няколко държави

Секретарят на руския Съвет за сигурност Николай Патрушев каза, че Украйна върви към разпадане на няколко държави заради опитите на САЩ да използват Киев, за да противодействат на Русия, предаде Ройтерс.

Прочети още...
11:20 | 27 април 2022

Лорер: Путин срива репутацията на Русия като доставчик на енергия

Путин спря подаването на газ за България с едностранно нарушение на международен договор. Това срива репутация на страната му като доставчик на енергия, написа във "Фейсбук" министърът на иновациите и растежа Даниел Лорер. 

Прочети още...
10:22 | 27 април 2022

Австралия доставя на Украйна гаубици и боеприпаси

Австралия предоставя допълнителна военна помощ на Украйна под формата на гаубици и боеприпаси, обявиха австралийският премиер Скот Морисън и австралийският министър на отбраната Питър Дътън, предаде ДПА.

Прочети още...
10:22 | 27 април 2022

"Газпром": Преустановени са доставките на газ за България и Полша

Според руски медии "Газпром" е спрял газа на България и Полша.

Прочети още...
10:21 | 27 април 2022

Премиерът за спирането на доставките от „Газпром“: Няма да се подадем на подобен рекет, подготвени сме за този сценарий

„Газпром“ са заявили своето намерение за спиране на доставките на газ. Българското правителство е подготвено за този сценарий. Това заяви премиерът Кирил Петков в началото на правителственото заседание.

Прочети още...
10:18 | 27 април 2022

Западът знае в кой бункер се укрива руският президент?

Западните разузнавателни агенции знаят къде се намира бункерът, в който се укрива руският президент Владимир Путин. Това разкри бившият министър на вътрешните работи на Украйна Арсен Аваков в свое интервю, цитиран от УНИАН.

Прочети още...
09:54 | 27 април 2022

Атанасов: Следващата седмица парламентът ще даде мандат на кабинета за военна помощ на Украйна

Според съпредседателя на "Демократична България" Атанас Атанасов следващата седмица Народното събрание ще даде мандат на правителството за оказване на военно-техническа помощ на Украйна.

Прочети още...
09:54 | 27 април 2022

Андрей Ковачев: За Украйна и РСМ кабинетът демонстрира шизофрения

Заради "жалките коалиционни разправии на Кирил Петков" и заради "бившата комунистическа партия" не можем да окажем военна помощ на Украйна с отбранителна техника. Това каза пред БНР евродепутатът от ЕНП и ГЕРБ Андрей Ковачев.

Прочети още...
09:48 | 27 април 2022

Директорът на „Булгартрансгаз“: Доставките на руски газ за България засега продължават

Доставките на руски газ за България засега продължават, заяви пред „Ройтерс“ изпълнителният директор на българския оператор на газопреносната мрежа "Булгартрансгаз" Владимир Малинов.

Прочети още...
09:41 | 27 април 2022

Бивш шеф на БЕХ разкри какво ще се случи с тока, ако Русия ни спре газта

Спирането на газовите доставки от Русия ще доведе до скок на цената на тока, тъй като индустрията масово ще замени синьото гориво с електричество.

Прочети още...
08:56 | 27 април 2022

Александър Николов: Докато съм министър, България няма да води преговори под натиск

Mинистърът на енергетиката Александър Николов  с извънреден брифинг след новината от късно снощи, че доставките на природен газ от Русия към България спират от днес (сряда, 27.04.2022 г).

Прочети още...
08:56 | 27 април 2022

Журналист: България може да направи много повече за Украйна и да измени хода на войната

Няма съмнение, че има транспорт на муниции към Украйна. Това стана ясно след като украински самолети започнаха да циркулират до Бургас и София. България е решила да изнася разглобени части за боеприпаси, така че цял патрон да не се изнася. Това заяви журналистът Христо Грозев в студиото на Нова телевизия.

Прочети още...
08:50 | 27 април 2022

Природният газ скача!

Спирането на газовите доставки от Русия ще доведе до вдигане цената на газа с между 20 и 30%. Това прогнозира бившият шеф на „Булгаргаз“ Кирил Темелков в „Тази сутрин“ по бТВ.

Прочети още...
08:49 | 27 април 2022

Отстраненият директор на "Кинтекс": Никога не сме изнасяли оръжие за Украйна или Полша и Чехия

Обемите на износ на оръжие от България са се увеличили 3-4 пъти от началото на войната в Украйна. Заводите наемат повече работници, които работят на три смени. Това заяви в интервю за NOVA отстраненият директор на “Кинтекс” Александър Михайлов. 

Прочети още...
08:40 | 27 април 2022

Бивш министър на отбраната упрекна политиката ни срещу Путин

Политиката в угода на Путин не само не води до ползи за България, а и до щети. Превръщането на България в податлив субект само увеличава апетита на Кремъл за засилване на натиска върху нас. Това заяви в студиото на „Тази сутрин“ по  бТВ експертът по национална сигурност и бивш министър на отбраната Бойко Ноев.

Прочети още...
08:38 | 27 април 2022

Гьоков: За нас от БСП прекият износ на оръжия е табу

Въпросът с оръжията е сложен. От който и аспект да го разглеждаме, ще има различни мнения по въпроса. За нас от БСП прекият износ на оръжия е табу. Това заяви социалният министър Георги Гьоков в студиото на “Здравей, България” по Нова телевизия.

Прочети още...
08:35 | 27 април 2022

Шефът на комисията по енергетика в НС: България е изрядна

Спирането на газовите доставки е „тема, която е била обсъждана многократно с министъра на енергетиката и в комисия. Предвидени са действия за такава ситуация“, заяви председателят на комисията по енергетика в парламента Радослав Рибарски в „Тази сутрин“ по бТВ.

Прочети още...
08:30 | 27 април 2022

Русия поднови доставките на газ за Полша

Доставките на газ за Полша от Русия са били възстановени.

Прочети още...
08:16 | 27 април 2022

Петкова скочи на Ананиев: Некомпетентното ви правителство застрашава енергийната сигурност на България

Ние водихме преговори с Газпром и премахнахме посредниците и това намали цената на газа, също така Русия ни върна над 120 млн. лева. Какво значи слаб договор?  Правителството трябва да отговори на много въпроси. Трябва да каже откога се знае за тази угроза и какво е направено за това. Това заяви в ефира на БНТ бившият енергиен министър от ГЕРБ Теменужка Петкова по повод изказване на Настимир Ананиев, че правителсгтвото на Борисов е сключило слаб договор с Газпром.

Прочети още...
07:52 | 27 април 2022

Икономист: Със спирането на газа се отсича главата на животновъдството в България

Това е наказателна акция, с която Руската страна цели да получи дивиденти като накаже страна от ЕС. ЕС по никакъв начин не може да ни помогне в случая. Това заяви енергийният експерт Иван Хиновски в студиото на “Здравей, България” по Нова телевизия.

Прочети още...
07:49 | 27 април 2022

Ананиев за спирането на газа: Това е опит за посягане на суверенитета на България от страна на Русия

Това е опит за посягане на суверенитета на България от страна на Русия. Бойко Борисов е направил слаб договор с Русия за газа. Трябва да му се търси отговорност за това. В момента България плаща цената от управлението на Борисов, защото той твърдеше, че страната ни е енергийно независима, но къде е интерконекторът с Гърция. Вече 12 години той не е направен. Това заяви Настимир Ананиев от ПП в ефира на БНТ.

Прочети още...
07:41 | 27 април 2022

Енергиен експерт: Русия цели да разклати правителството у нас със спирането на газа

България ще спечели делото във всеки един арбитражен съд за спирането на газа от страна на Русия. Това е изцяло търговска сделка, която се нарушава по политически причини. Посяга се на най-слабия, защото Европа плаща за руския газ по един и същи начин, но Полша и България са уж неразбрали. Това заяви енергийният експерт Васко Начев в ефира на БНТ.

Прочети още...
07:26 | 27 април 2022

Енергиен експерт: Най-много до 10 дни Русия отново ще доставя газ за България

Ситуацията е сложна и с политически привкус. Това, че сме първи в списъка показва, че някой иска да спъне правителството. Смисълът на действието на “Газпром” да спре газа е да се инсталира едно по-проруско правителство в България. Това заяви енергийният експерт Васко Начев в студиото на Нова телевизия.

Прочети още...
07:20 | 27 април 2022

САЩ и Великобритания твърдо подкрепят Украйна

Съединените щати обещаха да направят "всичко възможно", за да помогнат на Украйна да спечели битката срещу руската инвазия. Това стана ясно от срещата в американската база "Рамщайн" в Германия. Съюзници от 40 държави обсъдиха с министъра на отбраната на САЩ Лойд Остин начините за подкрепа на украинския президент Володимир Зеленски срещу руската агресия. Остин заяви, че Западът се подготвя да помогне на Украйна "в дългосрочен план" и ще предприеме стъпки за увеличаване на превъоръжаването, за да помогне на Украйна.

Прочети още...
07:04 | 27 април 2022

Експлозии в руския град Белгород. Склад за боеприпаси е ударен

За няколко експлозии в руския град Белгород съобщават местните власти. Той се намира на около 40 км от северната украинска граница. Гори склад за боеприпаси, няма данни за жертви.

Прочети още...
06:55 | 27 април 2022

Зеленски: Целите на Русия не се ограничават само до Украйна

Украинският президент Володимир Зеленски каза, че руските цели са много по-големи от войната в Украйна, предадоха ДПА и БТА.

Прочети още...
06:52 | 27 април 2022

Министър Николов с извънреден брифинг след като Русия обяви, че ни спира газа

Извънреден брифинг на министъра на енергетиката Александър Николов ще се проведе тази сутрин след новината от късно снощи, че доставките на природен газ от Русия към България спират от тази сряда.

Прочети още...
06:39 | 27 април 2022

Русия е поела контрола над Херсонска област, твърди руското Министерство на отбраната

Русия твърди, че е поела контрола над Херсонска област, съобщи Нова телевизия. 

Прочети още...
06:32 | 27 април 2022

Белият дом: Помагаме на европейските страни да компенсират недостига на руски газ

Съединените щати помагат на европейските страни да компенсират недостига на руски газ, заяви говорителят на Белия дом Джен Псаки по повод очакванията "Газпром" да спре доставките на някои страни от утре.

Прочети още...
06:28 | 27 април 2022

Полша и Украйна реагираха на спирането на газовите доставки от Русия

Чешкият премиер Петер Фиала определи спирането на газовите доставки за Полша от страна на Русия като нарушение на договорите, сключени от Москва. В туитър той написа, че прекратяването на експорта на синьо гориво за полската стана е нагнетяване на ситуацията и представлява още едно доказателство, че Европа трябва постепенно да се отърве от зависимостта си от руските изкопаеми горива.

Прочети още...
06:20 | 27 април 2022

Делегация, начело с премиера, заминава за Киев

Правителствената ни делегация, начело с премиера Кирил Петков, заминава за Киев. В нея ще има представители на три от четирите парти в управляващата коалиция. Това са Калоян Икономов от „Продължаваме промяната”, Станислав Балабанов от „Има такъв народ” и Атанас Атанасов от „Демократична България”. От БСП взеха решение да не изпращат човек, тъй като наличната информация за ситуацията в Украйна е достатъчна.

Novini.bg
11159 17

Свързани новини

Коментари 17

Добави коментар
ПУТИН В ШОК

2022.04.27 | 19:36

14
Два месеца война и още сме в началото......срам за нас
Нашите комунисти са

2022.04.27 | 20:34

17
пак на губещата страна.

2022.04.27 | 19:47

16
Да го духат укрите,дано путлериста им го набие до макарите.
Петър

2022.04.27 | 18:23

13
Само ще напомня за това,че основателя на град Киев е от рода Дуло! Киевска Рус и Украйна са много по- наши братя от колкото Московите! Същото ще напомня за това,как руската политика спрямо България още от времето на Екатерина велика цели и е успяла да изтрие и пренапише историята ни..и успява ! В днешно време учениците ни учат,че българите сме нашественици по тези земи..че сме тюрки,татари и какви ли още не! Истината обаче е,че ние сме били тук хилядолетия преди това! Траки и българи са едно!

2022.04.27 | 19:46

15
Аз нямам там братя,ни укренски блядки ни московски блядки,ти щом имаш ходи си ги спасявай.
ракет

2022.04.27 | 17:20

12
ний ще плащаме за лошата политика
ne

2022.04.27 | 10:17

2
e ha dano putin posrestne delegaciata na amerikanskata mastia kirco sas edna raketka a nie shte obiavim tri dnevno narodno veselie.
До Иванка

2022.04.27 | 16:08

11
Добре дошла в отбора. :)
Иванка

2022.04.27 | 11:51

6
Аз също се надявам да не се върна живи от там.

2022.04.27 | 16:07

10
Ох ма малееееее! Вие сте пътници.
Умник Гюро

2022.04.27 | 14:16

9
Някой да е очаквал нещо друго от таварищ П.ткин? Предлагам русофилите в България да бъдат съдени за национално предателство: в това число и сегашните педали в правителството, както и Льотчика-президент.

2022.04.27 | 14:04

8
Една поговорка гласеше че,куче което незнае как да лае,само вкарва вълка в козите.

2022.04.27 | 13:48

7
@Gaza@ oil, democracy??? lies, let me remind you again. Just check the MAP
гаднярка!

2022.04.27 | 11:17

5
Хич да не се връщат, там да си останат!

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини