ДЕН 42 ОТ ВОЙНАТА: Русия отрича за престъплението в Буча, САЩ с нов пакет от санкции

  • 06 април 2022 19:16

  • 8515
  • 31
ДЕН 42 ОТ ВОЙНАТА: Русия отрича за престъплението в Буча, САЩ с нов пакет от санкции
©

Novini.bg следи на живо всичко по-важно от руската инвазия в Украйна: 

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 13573

Последвайте канала на

23:31 | 06 април 2022

Кметът на Мариупол: Поне 5 000 са жертвите в града

Поне 5000 цивилни граждани са загинали от руските бомбардировки в югоизточния украински град Мариупол. Това заяви кметът на града по време на кръгла маса.

Смята се, че загиналите деца са поне 210, каза Вадим Бойченко.

Прочети още...
22:50 | 06 април 2022

САЩ обвиниха руски олигарх в нарушаване на санкциите срещу Русия

Американското министерство на правосъдието обвини руския олигарх Константин Малофеев в нарушаване на санкциите, наложени срещу Русия заради инвазията ѝ в Украйна, съобщава БТА.

Според американското ведомство той е финансирал руснаци, които насърчават сепаратизма в Крим.

Прочети още...
22:21 | 06 април 2022

Финландският жп оператор спира товарните превози с Русия

Финландският държавен жп оператор "Ве Ар" (VR) съобщи днес, че постепенно ще спре товарните услуги до и от съседна Русия в отговор на инвазията на Москва в Украйна, съобщава БТА. 

Железопътните товарни превози между ЕС и Русия не попадат под санкциите на Брюксел, но съветът на директорите на финландския оператор е решил въпреки това да спре карго трафика "по контролиран начин" през идните няколко месеца, съобщи "Ве Ар" в комюнике.

Прочети още...
22:12 | 06 април 2022

Омбудсманът на Украйна: 400 души са в неизвестност в град Гостомел

Украинският омбудсман за правата на човека Людмила Денисова заяви днес, че над 400 жители на град Гостомел са в неизвестност след 35-дневна окупация от руските войски. Денисова цитира очевидци, според които някои от хората са били убити, съобщава БТА.

Денисова не каза колко човека може да са били убити в града, намиращ се близо до столицата Киев. Тя не се позова на преки доказателства за твърденията си и не каза кои са свидетелите.

Прочети още...
21:45 | 06 април 2022

Руски дисидент в изгнание: Дните на Путин са преброени

Иля Пономарьов, бивш руски депутат, превърнал се в противник на Владимир Путин, който живее в Украйна от 2016 г., обяви пред France 24, че Путин вече е загубил войната в Украйна и че дните му на власт са преброени.

Пономарьов, който бе единственият член на руската Дума, който гласува против анексирането на Крим през 2014 г. и който се присъедини към украинските сили за териториална отбрана в началото на войната, предупреди, че руският президент ще се опита да постигне военна победа, като се опита да изгради контролирана от Русия зона от Харков до Одеса, която ще включва региона на Донбас.

Прочети още...
21:18 | 06 април 2022

Антъни Блинкън: Имам чувство, че не съм си тръгвал напоследък от централата на НАТО

Държавният секретар на САЩ Антъни Блинкън заяви днес, че има чувството, че напоследък не си е тръгвал от централата на НАТО в Брюксел.

"Попитах генералния секретар Йенс Столтенберг дали в сградата има апартаменти на разположение, пошегува се той по повод зачестилите срещи на съюзниците заради войната в Украйна", допълни външният министър на Вашингтон, цитиран от БТА.

Прочети още...
20:50 | 06 април 2022

Борис Джонсън: Гледките от Буча не са много далеч от геноцид

Гледката на завързани хора, застреляни от упор, по улиците на украинския град Буча не изглежда "много далеч от геноцид", заяви днес британският премиер Борис Джонсън, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Медиите припомниха, че убийствата в града край Киев предизвикаха възмущение по света и Западът готви нови санкции срещу Русия.

Прочети още...
20:30 | 06 април 2022

Експерт към Международния наказателен съд в Хага с коментар за престъпленията в Буча

„Престъпленията в Буча не трябва да се гледат като изолирани инциденти, а в контекста на случващото се в Украйна“, каза в ефира на БТВ бившият експерт към прокуратурата на Международния наказателен съд в Хага Татяна Бъчварова.

Прочети още...
20:24 | 06 април 2022

Димитър Димитров - Херо се включи в протест в подкрепа на Украйна в Бургас

Известният футболен треньор Димитър Димитров - Херо се включи в мирния протест в подкрепа на Украйна в Бургас.

Прочети още...
20:16 | 06 април 2022

Инфлацията в Русия достигна 7-годишен връх

Инфлацията в Русия на годишна основа към 1 април се е ускорила до 16,70 на сто, което е най-високото й ниво от март 2014 г., съобщи министерството на икономиката на страната, цитирано от БТА.

Седмица по-рано инфлацията беше на ниво от 15,66 процента.

Прочети още...
19:35 | 06 април 2022

Великобритания наложи на Русия нови санкции, насочени срещу банковия и енергийния сектор

Великобритания наложи днес на Русия заради войната в Украйна нови санкции, насочени срещу две банки, въглищата и петрола, както и инвестициите. Санкционирани са и осем руски олигарси, съобщава БТА, като се позовава на британското правителство.

Министърът на външните работи Лиз Тръс отбеляза, че санкциите, координирани със западните партньори, целят да "убият военната машина на Путин".

Прочети още...
19:18 | 06 април 2022

ЕК: ЕС започва да се запасява с оборудване и лекарства срещу химически, ядрени и биологични инциденти

Европейската комисия заяви днес, че е започнала операция за подсилване на защитата на Европейския съюз срещу химически, ядрени и биологични инциденти на фона на безпокойства, свързани с конфликта в Украйна, съобщава БТА.

ЕС ще увеличи своите запаси от защитно оборудване, средства за обеззаразяване, лекарства и ваксини, които може да бъдат от полза в случай на химически, ядрени или биологични инциденти, каза ЕК.

Прочети още...
18:37 | 06 април 2022

Великобритания забранява руските въглища

Великобритания замрази активите на руските банки „Сбербанк” и Московската кредитна банка и заяви, че ще прекрати целия внос на руски въглища и петрол до края на 2022 г. в рамките на засилване на санкциите, целящи да „уморят от глад военната машина на Путин”, съобщава Ройтерс, цитирана от Нова телевизия.

Прочети още...
18:25 | 06 април 2022

Унгария поиска да е домакин на мирни преговори за Украйна. Киев: Желание за извличане на политически дивиденти

"Унгарският премиер Виктор Орбан предложи страната му да бъде домакин на мирни преговори за Украйна", предаде държавната сръбска Радио и телевизионна компания (РТС).

Прочети още...
18:22 | 06 април 2022

САЩ налагат санкции на дъщерите на Путин

Белият дом обяви санкции срещу дъщерите на Владимир Путин заради войната на Москва в Украйна, като заяви, че членовете на семейството са известни с това, че укриват богатството на руския президент, пише Нова телевизия. 

Освен това, Белият дом обяви „пълно блокиращи” санкции срещу най-големите руски публични и частни финансови институции - „Сбербанк” и „Алфа банк”, и заяви, че всички бъдещи американски инвестиции в Русия вече са забранени, съобщи АФП.

Прочети още...
18:22 | 06 април 2022

САЩ налагат санкции на дъщерите на Путин

Белият дом обяви санкции срещу дъщерите на Владимир Путин заради войната на Москва в Украйна, като заяви, че членовете на семейството са известни с това, че укриват богатството на руския президент, пише Нова телевизия. 

Прочети още...
18:00 | 06 април 2022

Путин за Буча: Цинична провокация на киевския режим

В телефонен разговор с унгарския министър-председател Виктор Орбан в сряда руският президент Владимир Путин е дал „принципна оценка на украинската провокация в Буча”, съобщи пресслужбата на Кремъл, цитирана от ТАСС.

„Владимир Путин информира за хода на преговорите между руските и украинските представители и даде принципна оценка на грубата и цинична провокация на киевския режим в град Буча”, се казва в изявлението.

Прочети още...
17:32 | 06 април 2022

И Люксембург гони руски дипломат

Министерството на външните работи на Люксембург реши да експулсира руски дипломат. Това беше обявено в изявление на външното министерство на Люксембург.

"Днес Люксембург реши да обяви за персона нон грата дипломат от руското посолство в Люксембург, чиито действия са в разрез с интересите на Люксембург в областта на сигурността", се казва в изявлението.

Прочети още...
17:23 | 06 април 2022

Виктор Орбан: Няма проблем да плащаме руския газ в рубли

"Нашата страна няма проблем да плаща за руските газови доставки в рубли", това каза унгарският премиер Викотор Орбан, предаде сръбското радио Б92.

Министър-председателят в Будапеща днес на пресконференция заяви: Ако Москва поиска плащания за синьото гориво в руски рубли, няма да изпитаме затруднения.

Прочети още...
17:20 | 06 април 2022

Нинова: В коалицията не е обсъждано отзоваването на руския посланик

Нито Лидерският коалиционен съвет, нито Министерски съвет, нито Председателски съвет в Народното събрание е обсъждал и взимал решение за изгонване на руския  посланик. Това е крайна стъпка с тежки и дългосрочни последици. Призоваваме за спокойно и разумно поведение, съобразено с българския национален интерес.” Това написа във Фейсбук лидерът на БСП и вицепремиер Корнелия Нинова.

Прочети още...
17:09 | 06 април 2022

Зам.-председател на ЕК: Войната в Украйна е битка срещу демокрацията

Войната в Украйна е битка срещу демокрацията, заяви днес заместник-председателят на Европейската комисия Вера Юрова пред Европейския парламент. Потресена от неописуемия ужас, това е лицето на злото, посочи тя по повод кадрите от опустошените украински селища. Това са военни престъпления и виновните ще бъдат подведени под отговорност, добави Юрова.

Русия се опитваше от години да дестабилизира Украйна и да я отклони от пътя на демокрацията, избран от украинците. Провали се и се насочи към следващата стъпка - да нахлуе с жестокост, посочи зам.-председателят. 

 
Прочети още...
16:41 | 06 април 2022

Откриха нова мина в Черно море

Турското министерство на отбраната съобщи, че днес е открита мина в Черно море край Кефкен в Северозападна Турция, предаде турската държавна телевизия TRT Haber.

Мината е установена от морски патрулен самолет, се посочва в съобщението на турското министерство на отбраната. В него се казва, че зоната е обезопасена от екипи на подводната охрана (SAS) на военноморските сили, които действат за обезвреждане на мината.

 
Прочети още...
16:40 | 06 април 2022

Русия: Западните медии са съучастници в престъплението в Буча

Русия обяви западните медии за съучастници в престъпленията в украинския град Буча, предаде РИА Новости.

Официалният представител  на външното министерство в  Москва Мария Захарова днес заяви: Аз обвинявам западните медии, преди всичко американските, не само в разпространяване на фалшиви новини и дезинформация, но и в съучастие в престъпленията, извършени в Буча.

Прочети още...
16:37 | 06 април 2022

НАТО: Войната в Украйна може да продължи дълго

Войната в Украйна може да продължи дълго, трябва да бъдем готови, предупреди днес генералният секретар на НАТО Йенс Столтенберг преди началото на двудневната среща на външните министри от алианса в Брюксел. 

Прочети още...
16:02 | 06 април 2022

Подпалиха вила в Италия на близък до Владимир Путин пропагандист

Вилата на руския пропагандист Владимир Соловьов в италианския град Менаджо на брега на езерото Комо бе подпалена снощи, предаде украинската медия УНИАН.

Прочети още...
15:37 | 06 април 2022

Шолц: Германия ще направи всичко по силите си, за да подкрепи Украйна

Германският канцлер Олаф Шолц призова днес руския президент Владимир Путин незабавно да спре своята "разрушителна война" в Украйна и обеща, че Берлин ще продължи да подкрепя Киев по всички възможни начини, докато Москва не изтегли своите войски, предаде Ройтерс.

Прочети още...
15:19 | 06 април 2022

Захарова се закани на Гърция

Говорителят на руското външно министерство Мария Захарова заяви днес, че страната ѝ ще отговори на Гърция подобаващо.

Прочети още...
15:15 | 06 април 2022

Решено: Предоставяме безвъзмездно каски и бронежилетки за Украйна

Министерският съвет прие решение да се предостави безвъзмездно на правителството на Украйна помощ за защита на нейните граждани, която представлява средства за индивидуална защита – 2000 каски и 2000 бронежилетки. Това обяви на брифинг в Министерския съвет Лена Бориславова, началник на политическия кабинет на премиера.

Прочети още...
15:00 | 06 април 2022

Алексей Навални: Държавните руски медии са подпалвачи на война

"Как вижда зрител на руската телевизия всичко това. А аз съм точно такъв", това написа руският опозиционер Алексей Навални в профила си във Фейсбук.

Прочети още...
14:53 | 06 април 2022

Намериха тялото на 4-годишното украинче, което опита да избяга от войната с баба си

4-годишният Саша – детенцето, което бе обявено за издирване заради изчезването си в околностите на Киев, бе открит мъртъв, съобщиха световните агенции.

Прочети още...
14:32 | 06 април 2022

Василев: Възможно е до края на деня Митрофанова да бъде обявена за персона нон грата

Възможно е до края на деня правителството да излезе с обща позиция по повод обявяването на руския посланик Елеонора Митрофанова за персона нон грата. Това заяви вицепремиерът Асен Василев.

Прочети още...
14:13 | 06 април 2022

Русия е трябвало да направи в рубли плащанията по доларови еврооблигации

Министерството на финансите на Русия съобщи днес, че е трябвало да плати в рубли на държателите на нейни деноминирани в долари еврооблигации с падеж 2022 г. и 2042 г., тъй като чуждестранна банка е отказала да обработи платежно нареждане за превеждане на 649,2 млн. долара към инвеститорите, предаде Ройтерс.   

Прочети още...
13:32 | 06 април 2022

Зеленски разкритикува нерешителността на някои европейски лидери

Президентът на Украйна Володимир Зеленски разкритикува остро във видеообръщение пред парламента на Ирландия нерешителността на някои европейски лидери при въвеждането на санкции срещу Русия. Той прикани освен това Европейския съюз да затегне още повече мерките срещу Москва, предаде Франс прес.

Прочети още...
13:02 | 06 април 2022

Ето ги шестимата човека, които имат властта да свалят Путин

Президентът на Русия Владимир Путин може да бъде свален от власт до две години. Това твърди вестник "Мирър", позовавайки се на прогноза, изготвена от компанията за разузнавателна и аналитична дейност Dragonfly, която предвиди с точност нахлуването на Русия в Украйна на 24 февруари.

Прочети още...
12:51 | 06 април 2022

Унгария привиква украинската посланичка заради нейни изявления

Министерството на външните работи на Унгария привика посланичката на Украйна Любов Непол заради това, което нарече нейни обидни изявления относно позицията на Унгария по отношение на войната, съобщи днес министърът на външните работи Петер Сиярто, информира Ройтерс.

Прочети още...
12:33 | 06 април 2022

САЩ и ЕС планират да санкционира двете дъщери на Путин

Европейският съюз планира да санкционира двете дъщери на руския президент Владимир Путин. Това разказаха пред "Уолстрийт джърнъл" запознати с инициативата дипломати. Този ход ще добави най-близките членове на семейството на руския лидер към нарастващия списък от лица, санкционирани в отговор на руската инвазия в Украйна.

Прочети още...
12:30 | 06 април 2022

Столичният общински съвет именува утре Площад „Героите на Украйна"

Столичният общински съвет (СОС) на утрешното си редовно заседание предстои да вземе решение за именуване на площад в район "Изгрев" на „Героите на Украйна". Вносители на доклада, публикуван на интернет страницата на СОС, са общинските съветници Малина Едрева, Веселин Калановски, Борислав Бориславов.

Прочети още...
12:20 | 06 април 2022

Протестиращи скандират "Оставка" пред НС, искат пълен военен неутралитет на България

Протестиращи се събраха пред сградата на Народното събрание с искане за оставка на правителството. Протестът е организаран от партия "Възраждане", която е категорично против страната ни да предостави оръжие на Украйна. Демонстрацията е под надслов "Пълен военен неутралитет на България".

Прочети още...
12:00 | 06 април 2022

Украйна няма информация за обстрел, за който я обвинява Русия

Представител на украинската армия днес заяви, че няма информация за инцидента, при който според руски губернатор граничари в Курска област са били обстрелвани вчера от украинска страна, съобщи Ройтерс.

Прочети още...
11:43 | 06 април 2022

Руският посланик в Букурещ: Инцидентът от тази сутрин е фактически терористичен акт

Посланикът на Руската федерация в Румъния Валерий Кузмин заяви, че инцидентът с автомобила, който се блъсна тази сутрин в оградата на посолството, може да бъде наречен "фактически терористичен акт", съобщи ТАСС.

Прочети още...
11:27 | 06 април 2022

САЩ доставят на Украйна оборудване за защита от химически и биологични оръжия

САЩ предоставят на Украйна животоспасяващо защитно оборудване, което може да бъде използвано, ако Русия използва химически и биологични оръжия, заяви служител от администрацията на американския президент Джо Байдън, предаде Ройтерс. 

Прочети още...
11:24 | 06 април 2022

Още западни компании напускат Русия

Датският производител на вятърни турбини "Вестас" (Vestas) напуска руския пазар поради ситуацията в Украйна. Решението е обявено на годишното събрание на компанията, съобщи вестник "Бьорсен", цитиран от ТАСС.

Прочети още...
11:09 | 06 април 2022

Русия обвинява Украйна в обстрел с минохвъргачки по позиция на руски граничари

Губернаторът на Курска област заяви днес, че граничари в района, граничещ с Украйна, са били подложени на обстрел от украински войници, съобщи Ройтерс.

Прочети още...
10:56 | 06 април 2022

Медведев сравни западните санкции с Инквизицията

Заместник-ръководителят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев сравни настоящите западни санкции срещу Русия с методите на Инквизицията, предава ТАСС.

Прочети още...
10:23 | 06 април 2022

ЕС обмисля да предложи убежище за руските войници, които сложат оръжие

Председателят на Европейския съвет Шарл Мишел подкрепи днес пред Европейския парламент предложението Европейският съюз да даде убежище на руските войници в Украйна, които сложат оръжие. 

Прочети още...
10:14 | 06 април 2022

Експерти: Редно е да предоставим военна помощ на Украйна и да обявим Митрофанова за "персона нон грата"

Пред БНТ бившият министър на отбраната от квотата на БСП Ангел Найденов и дипломатът Стефан Тафров, се обявиха в подкрепа на предоставянето на военна помощ за Украйна и за обявяването на руския посланик у нас Елеонора Митрофанова за "персона нон грата".

Прочети още...
09:24 | 06 април 2022

ДБ призова парламентът да осъди клането в Буча, поискаха Митрофанова да бъде обявена за персона нон грата

Народното събрание да приеме декларация, осъждаща зверствата, извършени от Кремълските войски в Буча и други украински градове, призова „Демократична България“ в декларация на парламентарната група.

Прочети още...
09:18 | 06 април 2022

Оставиха бележка със заплахи върху колата на бежанка от Украйна

Украинско семейство откри бележка със заплахи прикрепена към автомобила им, оставен на паркинг в центъра на София, съобщи Нова телевизия. Анастасия и двете й деца потърсили убежище в страната ни, сега се страхуват за сигурността си, защото колата им вече е била и обект на вандализъм.

Прочети още...
09:04 | 06 април 2022

Бегълка от Харков за ужаса от бомбите и убитите деца

Настя Болокобиленко е родом от Харков, но бяга от града след началото на бомбардировките. Първоначално намира убежище в Изюм, но е принудена да бяга втори път, защото там също започват бомбардировки. В момента младата жена се намира в Полтава.

Прочети още...
09:01 | 06 април 2022

Кибератаките в конфликта Русия - Украйна: Anonymous

Традиционно преди войната в Украйна се считаше, че руски хакерски групи, които са спонсорирани от Руската федерация са тези, които най-често правят набезите в западния свят. С цел да компрометират финансовите инструменти на европейски и американски граждани и тези пари да се вливат обратно в икономиката на Русия. Но със започването на реалните военни действия на фронта се отключи "кутията на Пандора" и във виртуалния свят.

Прочети още...
08:57 | 06 април 2022

Проф. Станчев: Очаквам нови мащабни действия на Русия през май

"Не виждам в близкото бъдеще реален мир между Русия и Украйна, временно затишие ще има, но през средата на май ще има по-мащабни действия, Путин няма да престане, докато не превземе Украйна или не бъде спрян", това каза в „Твоят ден“ по NOVA NEWS проф. Михаил Станчев, преподавател в Харков.

Прочети още...
08:40 | 06 април 2022

Евродепутати: Новите санкции на ЕС срещу Русия ще засегнат и България

Евродепутатите от Европейската народна партия Андрей Ковачев и от „Обнови Европа“ Илхан Кючюк смятат, че подготвяният пети пакет санкции от страна на ЕС срещу Русия ще засегне негативно и България.

Прочети още...
08:31 | 06 април 2022

Кола се заби в оградата на руското посолство в Букурещ и се е запалил

Пожар избухна тази сутрин близо до посолството на Руската федерация в Букурещ, след като автомобил се заби в оградата и се запали, съобщава телевизия Диджи 24.

Прочети още...
07:27 | 06 април 2022

САЩ налагат нови санкции на Москва

Съединените щати и техни съюзници ще наложат нови санкции на руски представители и на финансови институции, обявиха от Белия дом. Те ще засегнат представители на руското правителство и членове на техните семейства, които притежават от Русия финансови институции и държавни предприятия. 

Прочети още...
07:11 | 06 април 2022

Зеленски обвини ООН, че не изпълнява функциите си

Президентът на Украйна Володимир Зеленски обвини ООН, че не изпълнява функциите си, след като се обърна с реч към Съвета за сигурност на ООН, в която очерта списък на предполагаемите руски зверства, включително в украинския град Буча. 

Прочети още...
06:44 | 06 април 2022

Макрон и Зеленски обсъдиха мерки за наказване на виновните за убийствата в Буча

Френският президент Еманюел Макрон и украинският му колега Володимир Зеленски са обсъдили снощи мерки, които да гарантират, че извършените в град Буча убийства няма да останат ненаказани, предаде ДПА.

Прочети още...
06:40 | 06 април 2022

Турция е готова да евакуира от Мариупол ранените и загиналите

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган и украинският му колега Владимир Зеленски са се договорили Турция да извози с  кораб ранените и загиналите вследствие ударите на руската армия в Мариупол, съобщава сайтът Т24, който се позовава на изявление на украинския президент.

Прочети още...
06:29 | 06 април 2022

Зеленски: Руски сили се опитват да продължат настъплението си в Източна Украйна, но армията ги спира

Руски сили се опитват да проникнат по-навътре в източната част на Украйна, но украинската армия ги задържа,  заяви днес украинският президент Володимир Зеленски във вечерното си видеообръщение към нацията, цитирано от Асошиейтед прес.

Novini.bg
8515 31

Свързани новини

Коментари 31

Добави коментар

2022.04.07 | 19:38

31
Другаря Путин и братцкия народ ще освободят Украйна и после ще дойдат да освободят и нас. Братушки и освободители всички ви чакаме с нетърпение и хляб и сол. Вечна дружба СССР-БКП..
ИНФОРМАЦИЯ

2022.04.07 | 05:35

29
КАСАПИНА ОТ БУЧА -ПОДПОЛКОВНИК АЗАТБЕК ОМУРБЕКОВ КОМАНДИР НА 64 РУСКА МОТОРИЗИРАНА БРИГАДА.СМЪРТ ЗА ГАДИНАТА!

2022.04.07 | 05:37

30
МЕРСАРЯ ОТ БУЧА АЗАТБЕК ЯВНО Е ИЗПЪЛНЯВАЛ ЗАПОВЕДИТЕ НА НЕГОВИЯТ АЛЛАХ???

2022.04.07 | 03:45

28
БУЧА. Защо и как убитите се появяват на четвъртия ден след напускането на руските военни?

2022.04.07 | 03:44

27
Глупости и долни американски лъжи с ваще дати и спътници, Буча си е провокация на украинските олигарси то е ясно, има заснети клипове с трупове който се размърдват докъто ги снимат... и видео клипове на цивилни хора които разказват какво се е случило,интересувайте се малко повече от обстановката, стига сте вярвали на тея и ония.

2022.04.06 | 20:47

15
СНИМКИ ОТ СПЪТНИЦИ С ДАТИ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ТРУПОВЕТЕ НА МИРНИ ГРАЖДАНИ ПО УЛИЦИТЕ НА КИЕВСКОТО ПРЕДГРАДИЕ БУЧА СА ДЕЛО НА ПУТИНСКИТЕ МАРОДЕРИ. ОТ ФРАНЦИЯ И ОТ ДРУГИ СТРАНИ СЕ СТИЧАТ КРИМИНАЛИСТИ – ПАТОЛОЗИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ОБВИНИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА СЪДА НА ОБЩЕСТВОТО НА НАРОДИТЕ. ВСЕКИ ТРЕТИ ОКУПАНТ ОТ БРИГАДАТА НА БУЧИНСКИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ Е ВОЮВАЛ В СИРИЯ.

2022.04.07 | 03:35

26
Провокации...
РУСКАТА ПРОПАГАНДНА

2022.04.06 | 22:36

25
ИЗДИША ОТ ВСЯКЪДЕ И НИКОЙ НЕ ВЯРВА НА РУСИЯ.

2022.04.06 | 21:46

24
3 милиарда долара са изцицали продажнитебългарски комунисти от Москва през Втората Световна война. И сега продължават да цицат от Москва, но Путлер си отива и край на бозането !

2022.04.06 | 21:37

23
СНИМКИ ОТ СПЪТНИЦИ С ДАТИ ДОКАЗВАТ, ЧЕ ТРУПОВЕТЕ НА МИРНИ ГРАЖДАНИ ПО УЛИЦИТЕ НА КИЕВСКОТО ПРЕДГРАДИЕ БУЧА СА ДЕЛО НА ПУТИНСКИТЕ МАРОДЕРИ. ОТ ФРАНЦИЯ И ОТ ДРУГИ СТРАНИ СЕ СТИЧАТ КРИМИНАЛИСТИ – ПАТОЛОЗИ ЗА ПОДГОТОВКА НА ОБВИНИТЕЛНИТЕ МАТЕРИАЛИ ЗА СЪДА НА ОБЩЕСТВОТО НА НАРОДИТЕ. ВСЕКИ ТРЕТИ ОКУПАНТ ОТ БРИГАДАТА НА БУЧИНСКИТЕ ВОЕННОПРЕСТЪПНИЦИ Е ВОЮВАЛ В СИРИЯ.

2022.04.06 | 21:37

22
КРАЙ НА МИЗЕРИЯТА !!! БЪЛГАРСКА ЕВТИНА ЕНЕРГИЯ С “БУЛГАР БРАУН ГАЗ“ “ТЕХНОЛОГИЯ ЗА БРАУНОВ ГАЗ И ПОЛИМЕТАЛИ ОТ МОРСКА ВОДА “ ОТ ИНЖ. ЧАВДАР КАМЕНАРОВ И ИНЖ. ПЛАМЕН КАМЕНАРОВ !!! ИЗЛИЗА ЧИСТА ПИТЕЙНА ВОДА !!! БРАУНГАЗ УНИЩОЖАВА БИТОВИ И РАДИОАКТИВНИ ОТПАДЪЦИ !!!
До заблудените които не разбраха , че

2022.04.06 | 21:36

21
УКРАЙНА Е БУФЕРЪТ, КОЙТО ПАЗИ АГРЕСОРА ПУТИН ДАЛЕЧ ОТ ЕВРОПА ! ПОМОЩ ЗА УКРАЙНА Е СПАСЕНИЕ ЗА НАС ! ПУТИН ЗАСЕЛВА РУСНАЦИ ПО ЧЕРНОМОРИЕТО, ЗА ДА ГО ОКУПИРА ! ПУТИН ДАЛЕЧ ОТ КРИМ – СВОБОДНО ЧЕРНО МОРЕ !

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини