ДЕН 19 ОТ ВОЙНАТА: Русия и Украйна с взаимни обвинения за кървавата атака в Донецк, преговорите зациклиха

  • 14 март 2022 19:00

  • 24781
  • 76
ДЕН 19 ОТ ВОЙНАТА: Русия и Украйна с взаимни обвинения за кървавата атака в Донецк, преговорите зациклиха
© gettyimages

Novini.bg следи на живо за вас всичко, което се случва във войната между Русия и Украйна:

Всичко по темата:
Руската инвазия в Украйна 14682

Последвайте канала на

23:06 | 14 март 2022

Опънаха плакат срещу войната в Украйна в студиото на държавната руска телевизия

Жена с плакат срещу войната в Украйна нахлу в телевизионно студио по време на новините на държавния руски „Първи канал”.

Тя застана зад водещата на емисията, а на плаката беше написано: „Не на войната! Не вярвайте на пропагандата. Тук ви мамят! Руснаци срещу войната”.

Прочети още...
22:38 | 14 март 2022

Министърът отбраната на САЩ ще посети България

Министърът отбраната на САЩ Лойд Остин ще посети България при пътуването си до Европа тази седмица, което ще бъде фокусирано върху подкрепата за съюзниците от НАТО при бушуващата война край източните му граници с Украйна, съобщи Пентагонът, цитиран от БТА.

Утре Остин ще отпътува за Брюксел, за да участва в среща на НАТО, след което ще посети Словакия, каза американското министерство на отбраната.

Прочети още...
22:30 | 14 март 2022

Премиерът Кирил Петков проведе телефонен разговор с вицепрезидента на САЩ Камала Харис

Министър-председателят Кирил Петков проведе тази вечер телефонен разговор с вицепрезидента на Съединените американски щати Камала Харис по нейна инициатива, съобщава пресслужбата на Министерския съвет.

Госпожа Харис благодари на българското правителство за хуманитарната помощ, която страната ни дава на Украйна, както и за приемането на бягащите от войната.

Прочети още...
22:16 | 14 март 2022

САЩ изразиха загриженост от подкрепата на Китай за Русия

Делегация на САЩ, оглавявана от съветника по националната сигурност към Белия дом Джейк Съливан, "изрази пряко и съвсем ясно" загрижеността си по повод подкрепата на Китай за Русия. Това е станало по време на среща в Рим с високопоставения китайски дипломат Ян Цзечъ, съобщи днес говорителят на Държавният департамент, съобщава БТА.

Китайската подкрепа за Русия по време на руската инвазия в Украйна ще бъде признак за отношенията на Китай със света, включително съюзниците на САЩ и партньорите в Европа и Индийско-Тихоокеанския регион, каза говорителят Нед Прайс на редовна пресконференция. 

Прочети още...
21:30 | 14 март 2022

Световната банка одобри 200 милиона долара допълнително финансиране за Украйна

Световната банка съобщи днес, че предоставя близо 200 милиона долара допълнително финансиране, за да подпомогне социалните грижи за уязвими хора в Украйна, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Прочети още...
21:17 | 14 март 2022

Около 20 доброволци заминаха от Белгия, за да се сражават срещу руските сили в Украйна

Досега 110 доброволци са пожелали да се присъединят от Белгия към украинските въоръжени сили, за да се бият срещу руските войски, съобщиха медии от членката на ЕС, като се позоваха на данни от украинското посолство в Брюксел.

Прочети още...
21:10 | 14 март 2022

Русия готви атака на оръжейни заводи в Украйна в отговор на удара срещу Донецк

Русия заяви, че планира да атакува оръжейни заводи в Украйна в отговор на украински ракетен удар, както казва Москва, по контролирания от сепаратистите град Донецк. В комюнике руското министерство предупреди работещите в тези заводи и местните жители да стоят далеч от тях, съобщи БТА.

Прочети още...
20:32 | 14 март 2022

В Бердянск има блокирани българи

„В момента има блокирани българи в Бердянск и за съжаление на този етап ситуацията там е много тежка. 160 коли от Мариупол днес са избягали панически от бомбардировките и са стигнали до Бердянск. В момента там тече настаняване на тези хора, но сред тях конкретно няма българи“, Това заяви за БТВ Антон Марков - директор на ситуационния център към Министерството на външните работи.

Зам.-кметицата е от български произход и сме в непрекъсната вразка с нея, добави той.

По думите му евакуацията от Украйна се осъществява по един единствен начин – на място, а единствените зелени коридори са чрез жп влаковете.

Прочети още...
20:27 | 14 март 2022

МВФ: Икономиката на Украйна може да се срине, ако войната се проточи

Правителството на Украйна продължава да функционира, банковата система е стабилна и е реалистично да бъдат направени плащания по дълга на страната в средносрочен план.  Руската инвазия обаче може да потопи украинската икономика в опустошителна рецесия, предупреди Международният валутен фонд днес (МВФ), цитиран от Франс прес, предаде БТА.

Прочети още...
19:47 | 14 март 2022

ЕС санкционира още руски олигарси. Сред тях е и Роман Абрамович

Европейският съюз реши да санкционира още руски олигарси, включително милиардера Роман Абрамович, собственик на английския футболен клуб "Челси", като ответна мярка на руското нахлуване в Украйна, съобщиха днес дипломати за Франс прес, предаде БТА.

Прочети още...
19:39 | 14 март 2022

Неправителствени организации, бизнесът и Столичната община се обединяват в подкрепа на бежанците от Украйна

Работна среща по инициатива на кмета на София Йорданка Фандъкова, в която се включиха представители на неправителствения сектор, бизнес организации и Столичния общински съвет, начерта конкретни стъпки за подобряване на работата в подкрепа на хората, бягащи от войната в Украйна, съобщиха от пресцентъра на Столичната община.

Прочети още...
19:07 | 14 март 2022

Зеленски раздаде медали на ранени украински войници

Президентът на Украйна Володимир Зеленски бе на посещение в болница, където са настанени ранени украински войници.

Прочети още...
19:06 | 14 март 2022

Руски дрон е паднал в Румъния?

Дрон е паднал в Румъния, предаде местната медия хотнюз.ро.

Прочети още...
18:36 | 14 март 2022

Атинският архиепископ е призовал руския патриарх да се противопостави на военните планове на светските лидери

Главата на Гръцката православна църква, Атинският архиепископ Йероним, е изпратил писмо до руския патриарх Кирил, в което го призовава да се противопостави на военните планове на светските лидери, съобщи АНА-МПА, цитирана от БТА.

Прочети още...
18:23 | 14 март 2022

Финландците искат в НАТО

Мнозинството от финландските граждани искат страната им да стане член на НАТО, предаде Би Би Си.

Прочети още...
17:04 | 14 март 2022

Рамзан Кадиров: Володимир Зеленски трябва да признае поражението си

"Украинският президент Володимир Зеленски трябва да признае своето поражение", това заяви лидерът на руската южна автономна република Чечения - Рамзан Кадиров, предаде РИА Новости.

Прочети още...
16:44 | 14 март 2022

Русия загуби четири изтребителя и три хеликоптера само за ден

Армията на Украйна е свалила четири руски самолета, три хеликоптера и един дрон през вчерашния ден, съобщиха от щаба на Военновъздушните сили на Украйна.

Прочети още...
16:43 | 14 март 2022

Преговорите между Русия и Украйна са в техническа пауза

Преговорите между Москва и Киев ще бъдат подновени във вторник. Това съобщи украинският делегат Михайло Подоляк. 

Днес се проведе четвъртият кръг от срещи между представители на Русия и Украйна, посветена на двуседмичните боеве. 

Прочети още...
15:58 | 14 март 2022

Илон Мъск предизвика Путин на двубой за Украйна

Милиардерът Илон Мъск предизвика руския президент Владимир Путин на двубой за Украйна. Това той направи с публикация в профила си в социалната мрежа Twitter от 13 ч. българско време.

Прочети още...
15:46 | 14 март 2022

Украйна отхвърли обвиненията на Русия, че е поразила Донецк с ракета

Украйна отхвърли днес обвиненията на Русия, че е поразила Донецк с ракета.

По-рано днес руското министерство на отбраната заяви, че 20 души са били убити и 28 са били ранени при падането на украинска ракета в Донецк, в Източна Украйна, припомня Ройтерс.

Прочети още...
15:42 | 14 март 2022

Започна изтеглянето на мирни жители от обсадения украински град Мариупол

Започна евакуацията на мирни жители от украинския град Мариупол (на брега на Азовско море), обсаден от руски военни, предаде киевското издание УНИАН. 

Общински съветник заяви, че от 13 часа (българско време) са преустановени военните действия и на цивилното население му е позволен да напусне града.

Прочети още...
15:36 | 14 март 2022

След бомбардировките по родилния дом в Мариупол: Бременна жена и бебето й загинаха

Бременна жена и бебето й са починали, след като Русия бомбардира родилния дом в Мариупол, където е трябвало детето да се появи на бял свят, научи Асошиейтед прес, цитирана от Politico. 

Прочети още...
15:00 | 14 март 2022

Украинското МВР: Следващите 2-3 седмици ще бъдат съдбоносни за страната ни

Следващите две-три седмици ще бъдат съдбоносни за страната ни, това каза съветникът в украинското вътрешно министерство Вадим Денисенко пред медията от Киев УНИАН. 

"Руските сили полагат всички възможни усилия, за да превземат Мариупол (пристанищен град на брега на Азовско море). Оттам те могат да тръгнат в северна посока и да обкръжат армията на Украйна в източната част на страната ни", допълни той.

Прочети още...
14:52 | 14 март 2022

Един от приближените до Путин хора призна: Операцията в Украйна не върви толкова гладко

Един от най-близките съюзници на руския президент Владимир Путин призна, че "специалната военна операция" на Русия в Украйна не се е развила толкова бързо, каквото е било желанието на Кремъл. Това е най-силното публично признание, дошло досега от Москва, че нещата не вървят по план, предаде Ройтерс.

Прочети още...
14:33 | 14 март 2022

АЕЦ "Чернобил" отново остана без електрозахранване

Украинската атомна електроцентрала в Чернобил отново е без ток, съобщава вестник "Дейли мейл". Причината е авария на високоволтов електропровод, който е пострадал тежко при обстрел на руските сили тази сутрин, съобщава енергийният оператор "Укренерго".

Прочети още...
14:28 | 14 март 2022

Русия: Не изключваме възможността да установим контрол върху големи украински градове

Въоръжените сили на Руската федерация не изключват вероятността да установят контрол върху големините градове в Украйна. 

Това каза днес говорителят на Кремъл Дмитрий Песков, предаде РИА Новости.

Прочети още...
14:06 | 14 март 2022

Путин разреши на руските авиокомпании да вземат чуждите самолети

Руският президент Владимир Путин подписа закон, позволяващ чуждестранните самолети, наети от руски авиокомпании, да бъдат регистрирани като собственост на авиокомпаниите, които ги ползват, информира агенция ТАСС.

Прочети още...
13:58 | 14 март 2022

Къщата на дъщеря на Путин е превзета от активист, държащ украинското знаме

Къщата на дъщеря на Путин е нападната от активист, държащ украинското знаме, пише Newsweek. 

Украинската информационна агенция УНИАН съобщава, че френският активист Пиер Афнер е проникнал в резиденцията, сменил е ключалките и я е предложил като убежище на украинските бежанци.

Прочети още...
12:52 | 14 март 2022

Двама души са били убити в атака срещу украински завод за самолети

Украинските власти съобщиха, че двама души са загинали и седем са били ранени, след като руски сили са атакували завод за самолети и още един човек е бил убит при обстрел на жилищна сграда, предаде Асошиейтед прес.

Прочети още...
12:09 | 14 март 2022

Цивилните жертви в Мариупол вече са над 2500

Над 2500 жители на пристанищния град Мариупол са били убити от началото на руската инвазия в Украйна на 24 февруари, предаде Ройтерс, позовавайки се на телевизионно интервю на съветник на украинския президент.

Прочети още...
12:00 | 14 март 2022

Киев: Днешните преговори с Москва ще са за мир, прекратяване на огъня и изтегляне на войските

Четвъртият кръг от преговорите между Русия и Украйна днес ще се фокусира върху "постигането на мир, прекратяването на огъня, незабавното изтегляне на всички войски и предоставянето на гаранции за сигурност", написа Михайло Подоляк - съветник на украинския президент Володимир Зеленски, в "Туитър", предаде ДПА.

Прочети още...
10:59 | 14 март 2022

Андрей Мелниченко: Войната в Украйна може да доведе до глобална продоволствена криза

Войната в Украйна е трагедия и трябва да бъде спряна, или ще настъпи глобална продоволствена криза, предупреди руският "крал на въглищата и изкуствените торове" Андрей Мелниченко в комюнике, изпратено до Ройтерс. Това ще доведе до продоволствената инфлация в Европа и вероятно недостиг на храни в най-бедните страни по света, тъй като цената на торовете и сега вече е твърде висока за фермерите, посочи Мелниченко.

Прочети още...
10:47 | 14 март 2022

Кримските власти твърдят, че полуостровът вече е свързан с Донбас по суша

Заместник-ръководителят на правителството на анексирания полуостров Крим твърди, че е установена сухопътна връзка със сепаратисткия регион Донбас в Източна Украйна, предаде ДПА. Георги Мурадов е заявил пред руската информационна агенция РИА Новости, че руските сили са превзели шосето, свързващо Крим с Мариуопол. Украйна не е потвърдила тази информация. По думите на Мурадов  това ще помогне да бъдат доставени хуманитарни помощи на населението на Донецка област.

Прочети още...
10:06 | 14 март 2022

Артилерийски обстрел на жилищен блок в Киев, има загинали

Удар срещу жилищен блок в Киев причини днес смъртта на най-малко двама души, ранените са най-малко 12, съобщи украинската служба за извънредни ситуации, цитирана от Франс прес.  В околностите на украинската столица се водят ожесточени боеве, руските войски се опитват да обкръжат Киев.

Прочети още...
09:31 | 14 март 2022

Ген. Събев: Войната в Украйна развенча мита за високотехнологичната руска армия

„Русия много добре знаеше, че Украйна е закупила от Турция определен брой дронове и те се оказват изключително ефикасни“. Това каза в интервю за предаването „Тази сутрин“ по бТВ военният експерт ген. Съби Събев в отговор на въпроса изненада ли беше за руската армия използването на дронове от Украйна във войната. В бъдеще важно направление ще е т. нар. дронна война. Реално изтребителите от 6-о или 7-о поколение ще бъдат по същество дронове, без екипаж на тях. Военният действия показаха, че са изключително ефикасни, защото цената на един такъв дрон с боеприпасите е много по-ниска, отколкото да разрушиш няколко танка или да разрушиш съвременна остановка за противовъздушна отбрана“, допълни експертът.  

Прочети още...
09:13 | 14 март 2022

Плевнелиев: В САЩ искат специален международен трибунал за Владимир Путин и неговата клика

Повече от 300 души в САЩ, сред които и президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевнелиев, искат Владимир Путин и неговата клика да бъдат изправени пред специален международен трибунал заради престъпление срещу човечеството и агресията в Украйна.

Прочети още...
08:46 | 14 март 2022

Седем болници в Украйна са унищожени, заяви здравният министър Виктор Ляшко

Седем болници в Украйна са били разрушени от началото на руската инвазия, заяви украинският здравен министър Виктор Ляшко, цитиран от Укринформ. Материални щети са нанесени на още 104 здравни заведения. Шестима медици са били убити, а 12 са били тежко ранени при артилерийски обстрел, добави той.

Прочети още...
08:28 | 14 март 2022

Какви ще бъдат последиците от санкциите за икономиката на Русия?

Русия вече усеща и тепърва ще усеща още натиска от санкциите. ТЯ вече иска да си плаща падежа в рубли. Вносът на стоки ще бъде затруднен. Много търговски взаимоотношения ще бъдат преразгледани. Това обясни Левон Хампарцумян в студиото на сутрешния блок на БНТ.

Прочети още...
08:26 | 14 март 2022

Журналист: Русия напредва хапка по хапка

Русия хапка по хапка напредва. Да, хаотично е, но тя постига целите си. Не останаха връзки, които да кажат какво се случва в Русия. Говори се, че тя ще се откъсне физически от интернет. Не знаем какво се случва с хората, интелигентните бягат. Това заяви в ефира на Нова телевизия журналистът Петър Карабоев.

Прочети още...
07:44 | 14 март 2022

Очаква се нов кръг преговори между Киев и Москва

Преговорите за прекратяване на огъня между Русия и Украйна се очаква да бъдат подновени днес, след като и двете страни дадоха сигнали, че е постигнат известен напредък.

Прочети още...
07:39 | 14 март 2022

Москва заплашва западни компании с арести и изземане на активи

Руските власти, които вече втвърдиха тона към чуждестранните компании, желаещи да се изтеглят от страната, директно заплашиха някои от тях с евентуални арести на служители или конфискация на активите им, съобщи в. "Уолстрийт джърнъл", цитиран от БТА.

Прочети още...
07:37 | 14 март 2022

Зеленски предупреди, че ако не бъде затворено небето над Украйна, руските ракети ще започнат да падат на територията на НАТО

Украинският президент Володимир Зеленски отново призова НАТО да установи забранена за полети зона над неговата страна. Той предупреди, че в противен случай има опасност руските ракети да паднат на територията на държави членки на пакта, предаде Франс прес.

Прочети още...
07:36 | 14 март 2022

Оръжеен експерт: Митът, че руската армия ще смачка всички за 72 часа, се развенча

Само Мариупол е обсаден. Никой няма да се предаде там. Още повече, че там е и част от така известния полк „Азов“. Това разказа в ефира на Нова телевизия оръжейният експертът Калин Димитров, който познава украинската армия отвътре.

Прочети още...
07:20 | 14 март 2022

Чеченският лидер Кадиров твърди, че е в Украйна

Лидерът на Чеченската република Рамзан Кадиров, протеже на президента на Русия Владимир Путин, твърди, че се намира в Украйна, редом с руските сили, които извършват настъпление в страната, предаде Франс прес.

Прочети още...
07:19 | 14 март 2022

Киев казва, че руските войски се подготвят за нови атаки

Украинската армия заяви рано тази сутрин, че руските войски се опитват да укрепят позициите си в окупираните територии, поддържат темпото на настъплението си и се подготвят за нови атаки, предаде ДПА.

Прочети още...
07:14 | 14 март 2022

Външният министър на Украйна разкритикува Германия за дългогодишната ѝ политика спрямо Русия

Украинският външен министър Дмитро Кулеба разкритикува Германия за дългогодишната ѝ политика спрямо Русия, предаде ДПА. 

Прочети още...
07:12 | 14 март 2022

Русия нанесе въздушни удари по база на украинската армия край границата с Полша

Русия нанесе въздушни удари по тренировъчна база на украинската армия на 20-ина километра от Полша. Загинали са десетки, има и много ранени. В базата пристига част от военната помощ, която доставя Западът на Украйна след началото на руската инвазия на 24 февруари.

Прочети още...
07:09 | 14 март 2022

Зеленски посети ранени войници в болница в Украйна

Президентът на Украйна Володимир Зеленски посети ранени войници, приети за лечение във военна болница. Това става ясно от видео, разпространено до медиите от неговата служба, предаде Укринформ.

Novini.bg
24781 76

Свързани новини

Коментари 76

Добави коментар

2022.03.14 | 10:24

6
Путлера се подигра с цяло НАТО и еврогейщината,с две-три дивизии и 200-300 ръждясали Т-72 разгроми най голямата армия у еУрУпето и 22-ра по сила в света,даже и авиацията не си направи труда да пусне,сега ако се изнесе нощес от украйна тея малоумници ще продължат да се тепат още месец поне и да отчитат успехи.

2022.03.15 | 00:48

76
Путлериста много бавно го вкарва в свинтерчето краварско и свинтерчето се разчеква здраво и нема вазелинче.
долния малоумник

2022.03.14 | 19:08

42
Ако можеха да се справят с руснаците досега да са ги унищожили ве малоумник.Само ти го казвам информативно!Краваря унищожи държави за къде по малко ресурси от Русия ве малоумник.

2022.03.14 | 16:09

25
Путлер е финито само за няколко часа при нападение от Америка! Американците сега могат да се справят с две световни войни, взети заедно, без намесата на НАТО! Само ти го казвам информативно! А Путлера плаши света с червения бутон, който може и да не работи, ако съдим по руското автомобилостроене! Но никой в края на краищата не иска 3 световна война, заради една oтpenka, руснаците са свестни хора, но oтpenku в управлението на всички страни колкото щеш!

2022.03.14 | 16:08

24
Путлер е финито само за няколко часа при нападение от Америка! Американците сега могат да се справят с две световни войни, взети заедно, без намесата на НАТО! Само ти го казвам информативно! А Путлера плаши света с червения бутон, който може и да не работи, ако съдим по руското автомобилостроене! Но никой в края на краищата не иска 3 световна война, заради една oтpenka, руснаците са свестни хора, но oтpenku в управлението на всички страни колкото щеш!
.......

2022.03.14 | 15:26

21
Най-голямата армия в европа?!?? Спирай спиртът момче. Уж най-силната армия 20 дена не меже да стигне до киев и да превземе първите големи градове в източна Украйна. Използвайки крилати ракети авиация и балистични ракети. Атакувайки по 3 направления. Срещу армия която няма нищо друго освен преносими противотанкови системи. И остарели РУСКИ танкове.
Българин

2022.03.14 | 23:58

74
ПРОФАНА РАДЕВ ПИДЛОГА НА ЧУДОВИЩЕТО ПУТИН! И ДВАМАТА ЛУДИ ! АГРЕСОРЪТ РУСИЯ!

2022.03.15 | 00:45

75
Обаче много агресивно разчекна свинтерчето на тиквуня,хахахаха,тиквун още квичи на умрело.
Русия да не се надява на

2022.03.14 | 19:00

39
помощ от САЩ, когато китайците тръгнат да си вземат Сибир.
Анонимен

2022.03.14 | 22:47

73
Не заслужават да бъдат спазвани.
Ще ги моли, но

2022.03.14 | 20:54

65
няма да получи.
А за Сибир аз зная

2022.03.14 | 20:20

58
Преди петдесеттина години бяха нахлули да си го вземат.
Ха ха ха ха, само че

2022.03.14 | 20:17

57
Аляска е купена и не е под лизинг. Хонг Конг неможе да се получи.
За Сибир не знам!

2022.03.14 | 20:02

51
Но на Аляска и изтече лизинга :)
БОЙЧИТА ВУРСТ

2022.03.14 | 22:33

70
Бoкo-Българoубиeцо, КAМБAНАТА отдaвна бие за теб, не я ли чуваш ве гaд cатaнинска! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дaй-Бoже скоро НA БECИЛOTO ДA УBИCНEШ, ПOП CКOРО ДA ТE OПЯВA... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.СВЕЩ скоро да ти палят и ЗАУПОКОЙНА молитва да ти четат... ¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.И ДЕВЕТ ПЕДИ ДА ПОТЪНЕШ В ЗЕМЯТА ДАНО, мръcна гaдна дoлна твaр пратена от ДЯВOЛА… ¸¸¸…††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤… ¸¸¸…ТPИЖДИ AНAТЕМА… ¸¸¸.††††††…¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…✞Амин✞...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.: uni.su/bwT7KI БОЛШЕВИКИТЕ. ЯДАТ ЗДРАВ БОЙ. ПО ВЪЗДУХ И. ЗЕМЯ
Мри бе!

2022.03.14 | 22:37

72
Боклук недоубит!
МРИ

2022.03.14 | 22:35

71
СЕКТОООО...МРИИИИИ...

2022.03.14 | 22:08

67
Много ми е смешна западната пропаганда !
Тенев

2022.03.14 | 22:29

69
Смешна, ама и се връзват
Давайте братушки!

2022.03.14 | 22:27

68
Изтепайте всичките фашаги, без милост!
А ★♠♪

2022.03.14 | 21:02

66
ЛОША РЕКЛАМА ЗА БЪЛГАРИЯ ..., НАШИ БРАТЯ СЕ БИЯТ ЗА ЗЕМЯТА СИ ПРОТИВ НАШЕСТВЕНИЦИТЕ ОТ СССР ...., А НИЕ ТУКА СЕ БИХМЕ ЗА....ЗА.....ЗААААА .....СРАААМ....СРАААААМ.........± ...ЗА ОЛИО..... ..

2022.03.14 | 20:43

63
Цивилизацията каза НЕ на изрода Путин
Така е

2022.03.14 | 20:53

64
Ама тука се бият за олио , нециливиЛизационно..
FFFffffffffffffffff

2022.03.14 | 20:42

62
uni.su/FTw24b FFFFFFFFFFFFFfffffffffffffffffffffff zwuka na bankqnkiq A NAl kogato si re
АКО БЕШЕ ТРЪМПИ ...

2022.03.14 | 20:33

60
ВОЙНА И НАПРЕЖЕНИЕ ПО СВЕТА ВЪОБЩЕ НЯМАШЕ ДА ИМА! ТРЪМП ГО КАЗА: ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА! ОБАЧЕ ГО СВАЛИХА С ИЗМАМА И СЕГА СТОИ ПАРЦАЛЕНАТА КУКЛА НА БАЙ ДЪН, ДЕТО ЕДНИ ФАШИЗОИДНИ ИЗРОДИ МУ ДЪРПАТ КОНЦИТЕ! И НЕ РАЗЧИТАЙТЕ, ЧЕ ЧЕРВЕНИЯ БУТОН НЯМА ДА СРАБОТИ ...ПОСЛЕ ИДВА РЪКАТА НА МЪРТВЕЦА И Т.Н.
Нема

2022.03.14 | 20:36

61
Такъв филм още .

Добави коментар

Водещи новини