Саакашвили призна, че има извънбрачна дъщеря

  • 31 декември 2021 12:10

  • 1477
  • 0
Саакашвили призна, че има извънбрачна дъщеря
© Getty Images/Guliver

Бившият президент на Грузия Михаил Саакашвили заяви, че двамата с грузинската певица София Нижарадзе имат дъщеря - Елис Мария Саакашвили, предаде ТАСС, цитирана от БТА.

"Това е първата Нова година, когато от телевизионните екрани заедно с майка си (София Нижарадзе) ще ви приветства най-малката участничка в новогодишния концерт на телевизия"Мтавари архи" Елис Мария Саакашвили - моето най-любимо момиченце и най-малката ми дъщеря", написа днес Саакашвили във Фейсбук.

Бившият лидер на Грузия поздрави всички жители на страната по случай идващата Нова година и изрази надежда, че 2022 г. ще е година на промени. "През 2022 г. задължително трябва да променим нещата така, че децата ни да станат по-бодри и по-щастливи", добави той.

През октомври Саакашвили заяви, че има връзка с Елизавета Яско, депутат от парламента на Украйна. От 1993 г. бившият президент е женен официално за Сандра Руловс. Двойката има две деца - Едуард и Николоз.

Грузинският експрезидент се върна в страната малко преди първия тур на местните избори в началото на октомври, след което бе задържан и изпратен в затвора. Саакашвили напусна Грузия през 2013 г., след като срещу него бяха заведени 4 наказателни дела, по две от които политикът беше осъден задочно на 3 и 6 години лишаване от свобода. Продължават и още два процеса срещу него - по обвинения в насилствено потушаване на митинг на опозицията на 7 ноември 2007 г., погром в офиса на телевизия "Имеди" и присвояване на държавни средства в размер на около 9 милиона лари (над 2,9 милиона долара).

Михаил Саакашвили се съгласи да прекрати гладната си стачка

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1477 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини