Владимир Путин гръмна с топ (видео)

Руският президент Владимир ПутинВладимир Путин Владимир Путин - руски политик. Роден на 7 октомври 1952 г. в Ленинград, сега Санкт-Петербург. През произведе топовен изстрел в Санкт  Петербург, написа газета.ру.

Държавният глава с изстрела даде началото на празненствата в родния му град по случай Рождество Христово. След обявяването на старта на тържествата Путин поговори с военен и се срещна с възпитаници на средно училище, подготвящо кадри за руския военноморски фронт.

Путин днес връчи на сръбския си колега неочакван подарък. Путин подписа указ за награждаването на Александър ВучичАлександър ВучичАлександър Вучич – сръбски юрист и политик. Александър Вучич е роден на 5 март 1970 г. в Белград. с орден "Александър Невски". Отличието се дава заради заслугите на политика от Белград в укрепяването на връзките между двете страни. Вучич стана първият сърбин от десетилетия, който получи този орден.

Последният балканец, който е бил отличен с "Александър Невски", е премиерът на Сърбия и Югославия Никола Пашич (1845 - 1926 г.).

Коментари

  1. 2019.01.07 | 16:26

    дайте му да пусне една атомна бомба и да миряса

  2. 2019.01.07 | 15:54

    Браво !! Суперменче !

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Русия

още

Анкета

Ще има ли война в Близкия изток?

Ще има ли война в Близкия изток?

Избрано от Интернет