22-годишна милионерска дъщеря изчезна в Нова Зеландия

  • 08 декември 2018 16:34

  • 5998
  • 0
22-годишна милионерска дъщеря изчезна в Нова Зеландия
© gettyimages

Полицията в Нова Зеландия повдигна обвинение на 26-годишен мъж за убийство на 22-годишна студентка от Обединеното кралство. Нейното име е Грейс Милан, тя е от Есекс и за последно е била видяна на 1 декември, съобщава БТВ.

Вчера бащата на изчезналото момиче, който спешно отлетя за Нова Зеландия, призова всеки, който има информация за нея, незабавно да сигнализира властите.

Бащата на Грейс е на 60 години и е предприемач.

22-годишната Грейс е пристигнала в Нова Зеландия след екскурзия в Перу – младата жена се е дипломирала от университета и е решила да се отправи на едногодишно пътешествие по света.Семейството разказа, че дъщеря им постоянно им изпращала снимки от различни локации и разкази за приключенията си. „Изключително разстроени сме и ни е трудно да обясним през какво минаваме в момента”, каза още бащата Дейвид.

Полицията в Нова Зеландия веднага заподозря, че най-вероятно се е случило фаталното, а днес стана ясно, че е задържан 26-годишен мъж, видян с Грейс в деня преди да изчезне.Открита е и кола, за която от полицията считат, че има връзка с убийството. „Знам, че тази вечер молитвите на всички в Нова Зеландия ще са отправени към семейството на Грейс. Искам да уверя всички – тук и зад граница, че полицията на Нова Зеландия прави всичко възможно, за да я намерим”, заяви началникът на полицията Скот Биърд.

По думите му случаят вече се разглежда като убийство. Разследващите търсят и липсващи вещи на младата жена, сред които паспорт, часовник и сребърен синджир.

Мая Йорданова
5998 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини