Парламентарна делегация, водена от Росен Желязков, заминава на официално посещение в Грузия

  • 13 септември 2023 16:25

  • 739
  • 0
Парламентарна делегация, водена от Росен Желязков, заминава на официално посещение в Грузия
© Булфото
Слушай новината Слушай новината

Парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, ще бъде на 14 и 15 септември 2023 г. на официално посещение в Грузия.

Визитата е по покана на председателя на грузинския парламент Шалва Папуашвили, съобщават от пресцентъра на Народното събрание.

Официалното посещение ще започне с церемония по полагане на венец на Паметника на загиналите за териториалната цялост на Грузия герои.

Желязков: Отношенията между България и Азербайджан са издигнати на ниво стратегическо партньорство

Председателят на българския парламент Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети и водената от него делегация ще имат среща с председателя на Народното събрание на Грузия Шалва Папуашвили. След нея председателите на парламентите на България и Грузия ще направят съвместно изявление за представителите на медиите.

Българската парламентарна делегация, водена от председателя на Народното събрание Росен ЖелязковРосен ЖелязковРосен Желязков е роден на 5 април 1968 г. Той е магистър по право от Софийския университет „Свети, ще разговаря с вицепремиера и министър на икономиката и устойчивото развитие на Грузия Леван Давиташвили.

В рамките на визитата българската делегация ще посети мисията за наблюдение на ЕС на окупационната линия при село Одзиси.

В състава на делегацията са народните представители Александър Иванов (ПГ на ГЕРБ-СДС), Даниел Лорер (ПГ „Продължаваме промянатаПродължаваме промянатаКирил Петков и Асен Василев представиха политическия си проект "Продължаваме промяната"“), Йордан Тодоров (ПГ „ВъзражданеВъзражданеВъзраждане е политическа партия в България, учредена през август 2014 г. Неин председател“), Байрам Байрам (ПГ на ДПС), Петър Кънев (ПГ „БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за България“) и председателят на ПГ на „Има такъв народИма такъв народ"Има такъв народ" е политическа партия в България, създадена от българския телевизионен“ Тошко Йорданов.

Последвайте канала на

Цветелина Кирилова
739 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини