Борбата с климатичните промени беше обсъдена на прием, организиран от Чарлз Трети

  • 05 ноември 2022 07:35

  • 414
  • 3
Борбата с климатичните промени беше обсъдена на прием, организиран от Чарлз Трети
© Getty Images
Слушай новината Слушай новината

Крал Чарлз Трети даде прием в Бъкингамския дворец, на който беше обсъдена борбата с климатичните промени. Събитието се проведе, докато световните лидери се подготвят за участие в световната климатична конференция в Египет.

Около 200 политици и водещи екокампании се срещнаха в Бъкингамския дворец, включително британският премиер Риши СунакРиши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 г. в Саутхемпшир,, специалният американски пратеник по климатичните въпроси Джон Кери и председателят на предишната климатична конференция Алок Шарма, предаде БНР.

Британският крал е добре известен с дейността си за опазване на природата, но бе постигната договореност да не пътува за форума в Египет. Конференцията на ООН започва в неделя в курорта Шарм-ел-Шейх. Риши СунакРиши СунакРиши Сунак – британски икономист и политик. Риши Сунак е роден на 12 май 1980 г. в Саутхемпшир, заяви на срещата, че водещата роля на Великобритания за климатичните промени ще продължи и след края на британското председателство.

Чарлз III стана генерал-капитан на Кралската морска пехота

Сунак, който ще присъства на първите дни на форума, бе критикуван остро от климатичното лоби и опозицията, след като първоначално заяви, че няма да участва заради неотложни вътрешни проблеми. Снощи Сунак отдаде почит на Чарлз Трети за свършената работа в областта на климата, като изтъкна, че той работи вече 50 години за намиране на решения, което е много преди първата климатична среща на ООН.

Последвайте канала на

Росица Валентинова
414 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
PaulaFox

2022.11.05 | 11:09

3
❤️Здравейте) Казвам се Паула, на 24 години съм) Бъдещ секс модел 18+) Обичам голите снимки) Моля, оценете снимките ми на ➤ Ja.cat/id398062

2022.11.05 | 09:37

2
ИЗРОДИ МРЪСНИ ,АНГЛО-САКСОНСКИ ПЕДЕРАСТИ.
храна и

2022.11.05 | 08:26

1
зрелища...

Добави коментар

Водещи новини