Експлозия в Бирмингам, има загинали

  • 27 юни 2022 07:13

  • 1009
  • 1
Експлозия в Бирмингам, има загинали
© Gettyimages/архив

Английските медии съобщават за жертви при експлозия на сграда в Бирмингам, въпреки че броят им все още не е известен. В изявление на полицията се посочва, че в 20.30 часа местно време в неделя служителите на реда са били извикани на мястото на взрива, предаде БТА.

Всички служби за спешна помощ, пожарната и компаниите за комунални услуги са на мястото на експлозия, се посочва още в съобщението. Освен разрушената къща в съседство има и други сгради, които са значително повредени. Унищожени са и автомобили.

От Бърза помощ на Уест Мидландс казват, че в момента има изпратени голям брой линейки, които са на мястото на инцидента заедно с полицията и пожарната. Провежда се евакуация на хората от района, които следват инструкциите на екипа за първа помощ за напускане на мястото на взрива.

Улицата, на която се намира адреса, както  и околните пътища са затворени и ще останат затворени от съображения за сигурност за по-продължително време, докато тече разследването. На гражданите се препоръчва да избягват района. Причината за експлозията все още не е известна.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1009 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2022.06.27 | 10:24

1
ЖИВИ ЛИ СТЕ КРАВАРСКИ КУУУУРВИИИИ? ЩЕ ПУКНЕТЕ ОТ ГЛАД ИЛИ ШАРКА.

Добави коментар

Водещи новини