Лидерите на ЕС ще заплашат британския премиер Джонсън с търговска война заради Северна Ирлания

  • 12 юни 2021 06:16

  • 1218
  • 2
Лидерите на ЕС ще заплашат британския премиер Джонсън с търговска война заради Северна Ирлания
© gettyimages

Лидерите на Европейския съюз ще заплашат британския министър-председател Борис ДжонсънБорис ДжонсънБорис Джонсън е британски политик - роден на 19 юни 1964 г. в Ню Йорк. Прадядо му по бащина линия е с търговска война заради Северна Ирландия, съобщи лондонският в. "Таймс", без да посочва източниците си, предаде БТА.

Германският канцлер Ангела МеркелАнгела МеркелАнгела Меркел - германски политик, канцлер на ФРГ. Родена на 17 юли 1954 г. в Хамбург. Семейството се и френският президент Еманюел МакронЕманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 г. в град Амиен. Той е най-младият президент на ще използват днешните срещи на четири очи с Джонсън, за да настояват Великобритания да зачита условията по сделката за Брекзит по отношение на Северна Ирландия, съобщи "Таймс".

Борис Джонсън: Връзката между Великобритания и САЩ е нерушима

От канцелария на Джонсън на Даунинг стрийт са казали, че той ще отхвърли заплахите на ЕС и ще даде да се разбере, че е готов да пренебрегне ключова част от споразумението този месец, ако блокът не отстъпи, пише още "Таймс".

Мая Йорданова
1218 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Leannelypia

2021.06.12 | 18:57

2
М­л­­а­­­д­­­а­ ­м­­­о­­­к­­­р­­а­­­ ­у­ч­е­н­и­­­ч­к­а­­ ­­ч­у­к­а­­ ­­ ­W­­­ ­­W­ ­W­ ­­­.­­­ ­­­B­ ­­­G­ ­­1­­­ ­­­7­­ ­­.­­­ ­C­­ ­­L­­­ ­­­U­­ ­B
Идиот от Новини.бг

2021.06.12 | 08:26

1
нарича протестирящия народ лумпени, президентът - тъпа фуражка, ГДБОП - простаци.

Добави коментар

Водещи новини